| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Lihaksia venyttää jooga asanat

  Kun teet tiettyjä jooga asanat - tai asennot - voit tuntea tiettyjä lihasryhmiä pidentämällä yhteen kuin paksu kuminauha. Oppiminen mitä lihasryhmiä olet venyttely voi auttaa sinua ymmärtämään kehoasi paremmin, mutta ulkoa jokainen lihas ryhmä voi olla tuskaa, jos et ole perehtynyt ihmisen anatomiaa. Sen sijaan ulkoa jokaisen lihaksen, ne yhdessä vuonna myofascial linjat, jotka ovat lihasryhmiä, jotka jakavat monet hermo ja sidekudoksen polkuja, mukaan hieroja Thomas Myers, kirjoittaja "Anatomy Trains." Kun yksi lihasryhmää pidentyneet tai supistui, se vaikuttaa siihen, kuinka toinen ryhmä lihasten toimintojen, joka kulkee pitkin samoja tai lähellä polkuja. Oppiminen myofascial linjat tarkastelun avulla määritellä, mitä lihaksia olet venyttely helpompaa. Pinnallinen Takaisin Line

  pinnallinen takaisin linja koostuu lihasten ja jänteiden pohjassa jalat, vasikat, takareisien, selän spinae ja galea aponeurotica - sheathe kova sidekudos, joka kulkee perustaa oman kallon kruunu päähäsi. Voit tuntea tämän ryhmän lihasten ja kudosten pidentää kun teet Alaspäin Dog, Hastapadasana - tai pysyvän eteenpäin mutka - ja Halasana - Lumiaura aiheuttaa.
  Pinnallinen Front Line

  pinnallinen etulinjassa toimii opposition kanssa pinnallinen takaisin linja. Tämä linja koostuu lihasten ja jänteiden päällä jalat ja varpaat, tibialist anterior, quadriceps, Rectus vatsan, pectoralis suuria ja sternocleidomastoideus. Voit tuntea tämän koko rivi tai osaa tämän linjan venyttää kun et Bow aiheuttaa, Cobra aiheuttaa, taakse Warrior aiheuttaa ja pysyvän Back Bend.
  Kylkiviiva
  < p> sivusuunnassa linjat toimivat stabilointi kummallakin puolella kehoa pitää sen pystyssä ja tasapainossa kuin tankoparin. Sivusuunnassa linjat koostuvat sivusuunnassa peroneals oman säären iliotibial bändi, tensori peitinkalvon latae, pakara monimutkainen, ulkoisen ja sisäisen obliques, kylkiluiden lihakset kylkiluiden, splenius cervicis, sternocleidomastoideus ja scalenes. Ei ole kovin monta asanat, että ainoastaan ​​puuttua kylkiviiva. Näyte asanat ovat Half Moon aiheuttaa ja kolmio aiheuttaa.
  Spiral Line

  Kun lyöt golfklubin tai heittää baseball, kierre linja on mukana liikerata . Myofascial linja kiertyy vartalo kuin Miss America puitteen vinosti kummallakin puolella kehoa. Se koostuu splenis capitis, rhomboids, ulkoinen ja sisäinen obliques, tensori peitinkalvon latae, iliotibial bändi, etummainen tibiallis, peroneus longus, hauis femoris ja selän spinae. Asanas että osoite kierre linja ovat Chakrasana - tai Lying Body Twist - ja Sitting Half Spinal Twist.
  Arm Lines

  Kun saavutat aseiden piirtoheitin seisten, voit tuntea rinnan ja yläselän lihaksia venyttää samoin. On kaksi arm riviä - yksi vartalosi edessä ja yksi takana. Etuvarsielimen linja ulottuu oman pectoralis suuria, läpi kädet ja osaksi kämmenet ja sormet. Nämä lihakset ovat hauislihas, pectoralis pieniä, flexor lihakset, kyynärvarren ja thenar lihakset peukaloilla. Takaisin varsi linja ulottuu rintakehä ja kaularangan kautta käsivarressa ja takaosaan kädet ja sormet. Nämä lihakset ovat teidän trapezius, deltoids, ojentaja, ojentaja teidän kyynärvarren ja hypothenar lihaksia "terä" oman käden vain alle viidennes sormella. Monet jooga asanat käsitellä käsivarteen linjat, mukaan lukien Sun Tervehdys, Warrior aiheuttaa ja Half Moon aiheuttaa.