| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram Yoga aiheuttaa: Half kilpikonna Pose

  Bikram jooga, jota kutsutaan myös hot jooga, suoritetaan kuumassa ja kosteassa ympäristössä. Bikram jooga studiot, joskus leikillisesti kutsutaan "kidutukset," kuumennetaan 105 celsiusta jotta syvempi venyttely lihasten. Mukaan University of Maryland Medical Center, yksi eduista hot jooga on hikoilla pois epäpuhtauksia ja myrkkyjä. Puolet Kilpikonna aiheuttaa, kutsutaan Ardha-Kurmasana sanskritin kielellä, on eteenpäin taivutus aiheuttaa, ja yksi 26 aiheuttaa joka Bikram jooga harrastajat käytännössä jokaisen hot jooga istunto. Harjoitellaan Half Kilpikonna

  Aloita Half Kilpikonna on polvillaan joogamatto, selkeytys pakarat kantapäihin. Jalat ja polvet tulisi olla yhdessä, voit käpertyneenä tiukaksi pallo. Venyttää selkää ja vartalo kun taivuta vyötäröltä. Samaan aikaan, pitää leuka pystyssä ja yritä koskettaa otsaasi lattialle. Laajenna kädet suoraan edessäsi, pidät kädet lähellä vartaloa ja sopusoinnussa oman korvat. Aseta kämmenet yhteen, ikään kuin rukoilee aiheuttaa.
  Kohdennettu Lihakset

  Half Kilpikonna aiheuttavat tavoitteet ja keskittyy eri lihaksia auttaa sinua entistä joustavampi , notkea ja vahva. Käytön jatkuessa, tämä jooga aiheuttaa voi poistaa tai merkittävästi vähentää jännitystä niskaan. Venyttely ylävartalon pidentää selkärankaa, irrottaa niska-hartiaseudun lihaksia ja ulottuu lati - laaja lihas ryhmä keskellä ja puolin selkää.
  Edut

  edut Half Kilpikonna aiheuttavat myös henkistä ja fyysistä rentoutumista, joka voi edistää parempaa yöunet mukaan "Yoga Journal." aiheuttaa voi myös parantaa keuhkojen toimintaa, koska se ulottuu alemman osa keuhkoihin ja voi olla hyötyä niille, jotka kärsivät keuhkosairaudet, kuten astma ja keuhkolaajentuma. Ne, jotka käytännössä Half kilpikonna voi pystyä hallitsemaan ruoansulatuskanavan häiriöt, kuten ruoansulatushäiriöt ja ummetus helpommin kuin hyvin. Mielen selkeyttä, koska lisääntynyt veren virtaus aivoihin on toinen etu, mukaan Arizona-pohjainen studio Bikram Yoga Mesa Riverview.
  Vasta

  Mene lääkäriin, jos on mitä tahansa ennestään terveydentila, mukaan lukien sydänsairaus tai korkea verenpaine, joka voisi olla vaikutuksia käytäntö hot jooga tai Half Kilpikonna aiheuttavat. Naiset, jotka ovat raskaana voi löytää Bikram jooga olla epämiellyttävää, koska korkea lämpö ja kosteus, ja taivutusta Half Kilpikonna voidaan vasta-aiheinen raskauden loppuvaiheessa. Puolet Kilpikonna aiheuttavat on samanlainen ryhti lapsen aiheuttaa, jooga asema, joka on vasta-aiheinen raskaana oleville naisille ja niille, joilla polven vammat. Ihmiset, joilla on krooninen alaselän kipu voi myös aiheuttaa olla vaikeaa ja pitäisi harjoitella Half Kilpikonna, jos vaiva jatkuu.