| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga kannat vatsan alueella

  Jooga voi auttaa sinua rakentamaan sininen nauha abs. Elävä todiste on Lilias Folan, jonka PBS tv-sarja "Lilias, Jooga ja You" kiinnitti monet amerikkalaiset 70-luvulla ja 80-luvun. Jälkeen synnytyksen kaksi lasta, hän ei löytänyt häntä vatsaan lihaksia, kun teet veneen asento, jossa voit muodostaa "V" muotoinen vartalo ja jalat nostetaan. Vuosikymmeniä myöhemmin, hän on nyt vahvempi nainen kuin hän oli nuori äiti, mukaan Alisa Bauman artikkeli "opetussuunnitelman" Jooga lehdessä. Koska sinun täytyy käyttää vatsalihaksia vakautta ja tasapainoa, lähes kaikki jooga aiheuttaa auttaa rakentamaan abs. Työskentely Koko Core

  Yoga aiheuttaa, että työ kaikki vatsalihasten - Rectus vatsan, obliques ja tranversus vatsan - ovat rolldowns ja stargazing aiheuttaa. Suorittamaan vierintä, istua polvet koukussa ja jalat lattialla. Piirrä polvet yhdessä, kääntämällä kantapäät meidän ja varpaat sisään kun työntää oman tailbone eteenpäin, tasoittaa alaselässä. Laita kädet pään taakse ja kohta kyynärpäät sivuille. Kumarru hitaasti yksi nikama kerrallaan. Kaatuessa puolelle, palaa alkuasentoon ja toista. Stargazing kääntää liikkeitä vierintä ja hyppää lovi vaikeuksissa mukaan Bauman. Sen sijaan liikkuvan alas, nostat ylävartaloa irti lattiasta yksi nikama kerrallaan.
  Boat Pose

  Big Daddy vatsan aiheuttaa on vene aiheuttaa tai navasana, jossa sinun täytyy kiristää vatsalihaksia pitää jalat ja vartalo ylös painovoimaa vastaan. Jos sinulla ei ole hyvä tasapaino, voit kaatua taaksepäin. Aiheuttaa myös vahvistaa reisien ja lantion flexors. Valmistautua veneen aiheuttaa, istua lattialla polvet koukussa ja painetaan rinnan korkeudelle. Hug yläosien säärissä. Sit pystyssä, nosto rintaan. Hitaasti nojata taaksepäin samalla, kun nostat jalat. Vapauta jalat ja laajentaa kädet niin he yhdensuuntainen lattian. Kun kasvaa vahvempi, suoristaa jalat niin elimistö muodostaa V-muoto ja säilyttää paikkansa niin kauan kuin voit.
  Käyttää vakavuus Balls

  lankku aiheuttaa on toinen voimanpesä harjoitus, jossa sinun täytyy käyttää teidän vatsan lihaksia pitää kehon painon ja estää midsection notko. Blast your abs, suorita lankku asettavat epätasaiselle alustalle, kuten vakautta pallo. Polvistua ja sijoittaa pallon vastaan ​​jalat. Kumartua ja lepuuttaa vatsa pallo, pitämällä kädet ja jalat lattialla. Kävele kädet eteenpäin, piirustus kehon eteenpäin, kunnes pallo on kiilautunut alla yläosien jalat. Supista vatsalihaksia, pitämällä aiheuttaa vähintään 15 sekuntia.
  Käänteitä

  Kun teet käänteitä, voit vahvistaa lihaksia puolin vatsa, tai obliques. Samalla, olet venyttely lihakset takaisin. Esimerkiksi puolet herran kalat aiheuttavat I, istua jalat kokonaan auki edessäsi. Taivutus vasen polvi, laita vasen jalka ulkopuolella oikea polvi. Taivutus oikea polvi, aseta oikea jalka viereen vasemman pakaran. On hengitettynä, nosta rintaa ja venyttää selkärangan. Kun hengität ulos, kiertää runko. Kääri oikea reisi kanssa vasen käsivarsi kiinnittää vartaloon ja reiteen lähemmäksi. Syventää venytys, päästä kauemmas kanssa vasen käsivarsi ja aseta ulompi osa varren vasten ulompi oikea reisi. Käytä vasen käsi keinona lisätä asteen kierto.