| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Harjoitukset Ennen Jooga Nidra

  Jooga Nidra on koko kehon rentoutumista tila henkistä tietoisuutta. Termi tarkoittaa "joogan nukkumaan" ja se tapahtuu aikana ohjatussa meditaatiossa, joka vapauttaa kaikki jännitys ja stressi 20 - 45-minuutin istuntoa. Jooga Nidra voi seurata säännöllisesti Joogatunnin tai voidaan käyttää stand-alone käytännössä lakkauttaa lopussa päivän. Lämpenee ja chillailevan muutaman asanat tai hengitys istunto juuri parantaa Jooga Nidra hyödyt. Warm Up

  Jooga Nidra edistää tarkoittaa täydellistä rentoutumista mielen ja kehon, mutta haasteena on pysyä selvillä eikä ajelehtia pois osaksi dreaminess tai nukkua. Jooga Nidra, ajatukset eivät vain ajelehtia. Ohjattu meditaatio johtaa mielen aktivoimalla kaikki alueet aivoissa. Lempeä sarja Sun tervehdykset etukäteen lämmittää jäykkiä lihaksia ja saa energiaa virtaa tasaisesti koko kehoa. Huomiota kunkin liikkua, alkaen Mountain aiheuttavat alaspäin, Dog, tyhjentää mielen valmisteltaessa syvä painopiste seurata. Prefacing Jooga Nidra istunnon Sun tervehdykset luo rahavirta kehon tietoisuutta fyysisen rentoutumisen jälkeen henkistä tietoisuutta mielentila rentoutumista.
  Hellittää

  Ravista useimmat jännitystä alitajuisesti pitää oman selkärangan ja hartioita hitaita Cat-lehmä aiheuttaa ennen luisumassa Jooga Nidra. Polvillaan kontallaan matto ja hitaasti pyöristäminen ja kaikenkattavat selkärangan ulottuu selkää, avaa hartiat ja lievittää jäykkyyttä, jolloin voit uppoaa syvälle Jooga Nidra. Seuraa yhdistetty poseerata makuuasentoon isometrinen kehon skannaus, puristaminen ja vapauttamalla lihasryhmiä alkaen jalat läpi jalat, ydin-, ylävartalo, kädet ja käsivarret, kaula ja kasvot. Harvard Medical Center raportoi, että jooga hidastaa sydämen sykettä, alentaa verenpainetta ja lisää kehon kykyä sopeutua rasittavissa olosuhteissa helposti. Käytä asanat ja kevyt liikunta poistaa kerros jännitystä ja palauttaa notkeutta selkärangan. Sitten tutkimaan hälytys rauhallisuus Jooga Nidra.
  Breathe Into It

  Pranayama tai jooga hengitys, kytkee sinut rauhallinen tietoisuuteen se rauhoittaa mielen lörpötellä ja helpottaa ahdistusta. Muutaman minuutin syvä pallea hengitys lisää tasaisen virtauksen prana, tai elämää antava energia, koko kehon, asettaa sinut seesteinen mielentila ja aktivoimalla aivojen "rentoutumista vastausta." Makaa selälläsi polvet koukussa ja jalat lattialla. Laita yksi palmu vatsaa ja hengitä syvään sisään ja ulos, huomaamatta kuinka kätesi nousee ja laskee kanssa hengenvetoon. Älä tätä kahdeksan 12 henkeä, hieman pidentämällä hengittää ja hengittää aina niin olet hengitys hitaasti ja laajenevan ja supistuvan alemman vatsa, pallean ja rintakehän joka kerta.
  Let It All Go

  Savasana tai Corpse aiheuttaa, on end-of-käytäntö rentoutumista matolla käytetään yhdistää kaikki työ jooga rutiinia ja vapauttamaan kaikki jäljellä jännitystä kehossa. Se on myös paras asento Yoga Nidra. Swami Jnaneshvara Bharat, Jooga Nidra meditaatio opettaja, sanoo asanat kuten Corpse aiheuttaa helpompi kääntyä sisällä ja kehittää huomautti keskittymistä "joogan nukkua" istunto. Makaa selälläsi, tuntea lantion luut vaipua lattiaan, anna jalkojen ja pudota auki ja nosta perustaa oman kallon molemmin käsin, vapauttaen niskaasi ennen kuin lasket päätäsi matto. Nosta molemmat kädet yläpuolella, rentouttaa lapaluiden ja kellua kädet pitkin kylkiä kämmenet ylöspäin. Keskity syvä, hidas hengitys noin viisi minuuttia ennen kuin aloitat Jooga Nidra.