| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga asanat Arms

  aseita - ja erityisesti kainalo alueella - ovat erityisen hankala paikka monille sävy. Harjoittelemalla erityisiä jooga asanat aseita, voit auttaa sävy vetelä alueilla, rakentaa voimaa koko käsivarren alueella ja parantaa yleistä tasapainoa ja joustavuutta. Aiheuttaa jotka keskittyvät kädet sisältävät pääasiassa vinyasas, aiheuttaa parantaa käsivarteen joustavuutta, voimaa lisääviä asentoja ja käännellen. Jos tunnet kipua, lisääntynyt kannasta tai mistä tahansa hankala oireita, kun harjoitellaan näitä aiheuttaa, pysähtyä ja hakeutumaan lääkäriin, jos tarpeen. Vinyasas

  Yoga vinyasas - tai virtausjärjestyksessä - ja aseiden osallistua oman lihaksia auttaa tukemaan paino kehon kun siirryt sarjan vahvistaminen aiheuttaa. Harjoitellaan vinyasa erityisiä käsivarren asennot, kuten Plank aiheuttavat Chaturanga Dandasana tai alaspäin Dog Side Plank, liittyy isotoninen ja eksentrinen supistuminen käsivarren lihaksia. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa voimaa sylissäsi siirtämällä kautta aiheuttaa, että sopimus ja lyhentää, sitten pidentää ja laajentaa, käsivarren lihaksia, mukaan jooga opettaja Alisa Baumanin artikkelin "Yoga Journal."

  asanat Joustavuus

  Monet jooga-asentojen aseiden keskittyä rakentamaan voimaa, ei joustavuutta. Mutta muutama aktiivinen jooga asanat voidaan parantaa käsivarren joustavuutta, kuten Eagle ja Cow Face aiheuttaa, sanoo Jooga ohjaaja Andrei Lappajärven haastattelussa "Yoga Journal." Harjoitellaan näitä jooga aiheuttaa voi lisätä joustavuutta sylissäsi tarjoamalla syvä venyttää oman käsi-, hartia-ja selkälihaksia. Ne myös auttavat pidentämään supraspinatus, pieni Kiertäjäkalvosin lihaksen yläosassa käsivarteen, joka liitetään olkapään. Tiiviys tässä lihas on yleinen syy olkapään ja ylemmän käsivarren kipu.
  Strength-Rakennus aiheuttaa

  Staattinen jooga aiheuttaa, jossa pidät asento pitkäksi aikaa, ovat käyttökelpoisia myös rakentaa käsivarsi voimaa. Nämä asennot liittyy isometic supistuminen lihaksia, joka auttaa parantamaan voimaa lisäämällä lihasten kestävyyttä, mukaan Bauman. Warrior-sarja, Dolphin, alaspäin suunnattu Dog, ylöspäin suunnattu Dog, Plank ja Pose omistettu Sage Koundinya I ovat hyödyllisiä asanat, että voit lisätä voimaa ja parantaa sävy koko käsivarren alueella.


  Arm saldot ja Inversiotilanne

  Arm saldot ja käännellen ovat yleensä erittäin haastava jooga asanat, jotka vaativat sinua käyttää käsivarsien voimaa tukea painon koko kehon. Arm saldot, kuten Crane, elimistö pysyy pystyasennossa, kun käytät käsivarsi voimaa nosta alavartalo irti lattiasta. Kuten nimi kertoo, käännellen mukana kääntelemällä koko kehon tuoda metriä korkeammalla kuin päätäsi tai sydämesi pienempi kuin pään. Useimmissa käännellen, kuten Handstand ja Shoulderstand, käytät käsi-, hartia-ja ylemmän takaisin voimaa tukea kehon painon laitat kehon ylösalaisin. Sekä varsi saldot ja käännellen parantaa tasapainoa ja käsivarsi voimaa ja auttaa lisäämään henkinen painopiste mukaan jooga opettaja Kevan Gale artikkelin My Yoga Online.