| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Nilkka venyttely laitteet

  nilkka on yksi pienten nivelten ihmiskehossa, mutta se on koko ajan korostanut. Jokaisen askeleen otat, nilkka on tuettava kehon painon ja auttaa kuljettamaan sinua eteenpäin merkittäviä paineita. Venyttely ja vahvistaminen nilkkojen voi ehkäistä ja parantaa lihasten kantoja, nyrjähdyksiä ja kyyneleitä - kaikki yleisimpiä muotoja nilkan vammoja. Nilkka-venyttely laitteita voidaan suorittaa erilaisia ​​harjoituksia. Bändit

  Resistance bändit ovat kannettava ja erittäin tehokas muoto venyttely laitteiden nilkkoihin. Bändit ovat valmistettu kumista eritasoisia elastisuutta tuovat haastetta ja vastarintaa venyttää. Loop puolin ainoa teidän jalka, tartu toinen pää jokaisen käden tiukasti kun käytännössä kaasupolkimen tai laajentamista venyy. Laajenna olet jalka niin pitkälle alas kuin voit, osoittaa varpaita, ja nosta ylös. Voit myös käyttää pyyhe korvikkeena. Suorittaa dorsiflexion harjoituksia venyttely laitteet, sitoa puolin tuolin jalka. Istu vastapäätä bändin ja silmukka sen ympärille top of your jalka. Flex jalka kanssasi varpaat kohti kattoa ja vapauttaa. Täydellinen 10 toistoa jokaisen harjoitukset molemmilla jaloilla.
  Boards

  vaappua tai tasapainolaudalle auttaa vahvistamaan nilkat. Levyt ovat litteitä ja toisessa päässä on varustettu kaareva kone pohjassa. Kuin teet harjoituksia aluksella, lihakset nilkoissa venyvät kun siirtää oman painon tasapainottamiseksi. Riippuen taitoa ja jos olet sattunut nilkan vamman, saatat kuulla teidän kunto ohjaaja istua tuolille jalkojesi pöydällä tai seisomaan hallitus itse. Balance Board harjoituksia nilkka ovat pyörivät hallituksen kussakin neljästä suunnasta - ajattele kompassi pohjoinen, etelä, itä ja länsi - useita toistoja lisätä liikerataa yhteinen. Jos voit seistä pöydällä putoamatta, kuinka kauan voit tasapainottaa ensin silmät auki ja sitten kiinni. Polvi taipuu vaappua board ojennan ja vahvistaa nilkat ja kannustava kudoksiin.
  Vaiheet

  Steps, joko portaikko tai stand- yksin muodossa, voi olla tehokas muoto nilkan venyttely laitteita. Ihmiset, jotka ovat kärsineet nilkan vammat usein on venyttää ja vahvistaa niiden vasikka lihaksia osana kuntoutusta. Tasapainotus vaihe ulottuu vasikka ja vahvistaa nilkan samaan aikaan. Seiso varpaat askel ja pudota kantapäät alas pois askel. Tämä saattaa olla helpompi suorittaa portaikko, koska siellä on enemmän tilaa kunkin vaiheen välillä kuin stand-alone-vaihe ja lattia. Vaihtoehtoisesti, jos käytät stand-alone askel, aseta kantapää lattialle, ehdotus pallon teidän jalka on askel ja kohta varpaita ilmassa saada hyvä venytellä. Riippumatta menetelmän, pidä venytys 20 sekuntia.
  Hands

  Älä unohda kaikkein luonnollisin nilkan venyttely laitteita sinulla on: kädet. Vaikka muut venyttely laitteita voi edistää korkeampaa joustavuutta ja voimaa, joskus nämä vempaimia ei ole saatavilla. Käsiä tilalle vastus bändi tai pyyhe voi olla helppo korvike, joka auttaa sinua saamaan syvempää venyttää riippumatta siitä, missä olet. Esimerkiksi kun taipumista jalka ylöspäin, kohdista - University of Illinois McKinley Health Center kutsuu sitä "ylipaine" - ja pallon teidän jalka tökätä nilkka hieman pidemmälle. Samoin, paina päälle teidän jalka suoritettaessa nilkan laajennus venyttää nilkan ja siihen liittyvät lihakset ja jänteet enemmän.