| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Edut Yoga venyttely

  Jooga on harjoitettu ainakin 5000 vuotta sen lukuisat fyysistä, henkistä ja hengellistä hyötyä. Täydellinen jooga käytäntö käsittää kolme pääosaa: fyysinen venyy ja asennot, joka tunnetaan myös nimellä asanat, meditaation ja hengitys harjoituksia. Lisäksi fyysinen ja henkinen hyöty venyttely, joogisiin käytäntöjä meditaation ja breathwork voi auttaa parantamaan yleistä tunnetta hyvinvointia ja edistää sisäistä rauhaa. Lisääntynyt joustavuus

  Monet ihmiset joogaa lisätä joustavuutta ja parantaa liikerataa. Parantaa liikerataa tarkoittaa, että lihakset ja jänteet voi liikkua helpottuminen ja laski kipua ja jäykkyyttä. Tutkimus julkaistiin syksyllä 2001 lehden "Ennaltaehkäisevä Cardiology" osoitti, että terveillä koehenkilöillä, jotka harjoittavat säännöllisesti joogan kahdeksan viikon ajan kokenut parantunut huomattavasti joustavuutta ja liikerataa nilkat, piikit, hartioiden ja lonkan nivelissä. Tutkijat arveltu, että parempi liikerataa voi johtua staattisen luonteen jooga aiheuttaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pitämällä aiheuttaa pitkäksi aikaa, voit auttaa lisäämään pituus teidän sidekudoksen ja lihasten kudoksia, mikä parantaa joustavuutta.
  Enhanced Strength

  holding jooga aiheuttaa pidemmän aikaa, voit myös työntää lihaksia tukemaan painon kehon. Tämä auttaa rakentamaan lihasmassaa ja lisää yleistä vahvuus. Joten sen sijaan käyttää vapaita painoja, vastus bändejä tai koneita rakentaa voimaa, voit käyttää oman kehon painoa vastarintaa. Tietyt jooga tasapainotus aiheuttaa, kuten puu-tai Scale parantavat myös lihasvoimaa, koska sinun täytyy käyttää merkittävää lihasten hallintaa välttää kaatumasta. Toisin kuin voimaharjoittelun, joka yleensä keskittyy tiettyyn lihasryhmän kerrallaan ja voi johtaa iso ulkonäkö, täydellinen joogan harjoittaminen parantaa voimaa ja sävy koko kehon läpi eksentrinen supistuminen, joka edistää kevyempi, pitkänomainen ulkonäkö.

  Laskua Stressi

  vähentää stressiä ja lihasjännitystä ja lisätä tunteita rentoutuminen ovat joitakin keskeisiä henkisen ja fyysisen hyödyt jooga venyttely. Keskittymällä tiettyihin asentoihin voisi ottaa mielesi pois huolet ja huolenaiheita, ainakin väliaikaisesti. Jooga auttaa myös viljellä asenne mindfulness, joka voi myös auttaa lievittämään stressiä. Mindfulness kuuluu uusien hetkellä hyväksymisestä kokemuksesi ja kehittää tietoa ja tietoisuutta. Tutkimus julkaistiin 2009 lehdessä "Käyttäytymistä ja kognitiivinen psykoterapia" osoitti, että tutkimukseen osallistujat, jotka harjoittanut joogaa kahdeksan viikon ajan kokenut merkittävän kasvun yleinen tarkkaavaisuus ja tietoisuutta. Tutkijat arveltu, että lisääntynyt mindfulness voi auttaa ehkäisemään negatiivisia tunnetiloja kuten ahdistusta tai masennusta.
  Nukkua paremmin
  p Jos kärsit kroonisesta unettomuudesta tai satunnaisia ​​nukahtamisvaikeuksia , jooga venyttely voisi olla vastaus olet etsinyt. Jooga auttaa rauhoittamaan mielen ja hidastaa sympaattista hermostoa, osa keskushermoston vastuussa kiihottumisen. Tutkimus julkaistaan ​​joulukuun 2004 numerossa lehden "Applied Psychophysiology ja Biofeedback" tutkinut edut kahdeksan viikon jooga käytäntö ihmisten, jotka kokivat kroonisesta unettomuudesta. Osallistujia kehotettiin pitämään uni-päiväkirja, jossa mitataan tekijöitä, kuten unen kokonaisajasta, yhteensä wake aikaa ja useita heräämisiä. Kahdeksan viikon aikana 20 osallistujaa, jotka ovat suorittaneet koulutuksen raportoitu merkittäviä parannuksia kaikkiin toimenpiteisiin.