| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram Yoga & Myrkyt

  Bikram jooga luokassa on lämpötiloissa tai yli 105 celsiusta ja ilmankosteus on vähintään 40 prosenttia. Toisin kuin muut tyylit jooga, ympäristön Bikram jooga studio on kuin - ellei enemmän - tärkeämpää kuin aiheuttaa tai asanat, opiskelijoiden pääsyä. Lopputuloksena, sanovat joogit, on puhdistaa toisin kuin kaikki muut. Miten se toimii

  Bikram Yoga perustaja Bikram Choudhuryn suunniteltu hänen ainutlaatuinen tyyli jooga töihin joka osa kehon, mukaan lukien verenkierron ja imusuonten järjestelmiä ja eri lihasryhmiä. Opettajasi vaativat aiheuttaa, pyytää sinua pidä sitä tietyn ajan, ja sitten kertoa, kun se vapautuu. Kun vapautat aiheuttaa, kehon aallot pois toksiinien kehon osassa juuri käytetty. "Keho on kuin sieni," Radha Garcia, omistajan Bikram n Yoga College of India Boulder, Colorado, kertoi "Yoga Journal" vuonna 2011. "Voit puhdistaa sen, sinun täytyy purista se antaa tuoreen veren ja hapen kiertämään ja pitää immuunijärjestelmän sujuvasti."
  Nesteytys

  voitti " t hiki pois mitään myrkkyjä jos juot tarpeeksi vettä, sanoo Michael Eldert, board-sertifioitu hätä sairaanhoitaja ja ensihoidon teknikko. "Meidän täytyy huuhdella [myrkkyjä] pois kehomme jotenkin", hän sanoo. "Juo paljon vettä tämän saavuttamiseksi. Ei ole järkeä menojen kaikki korostaen ulos kehosta ja treenata vain pitää nämä myrkyt pullotettu. "Jos et juo tarpeeksi, hän sanoo, toksiinit viipyä pidempään lihaksia ja aiheuttaa kramppeja. Liikuntafysiologin ja jooga opettaja Leslie Funk, haastattelussa "Yoga Journal," erikseen sovittu. Hän suosittelee juominen vähintään 16 unssia vettä kaksi tuntia ennen luokan, juo usein tunnilla, ja juominen 20-40 unssia vettä tunnin jälkeen tunnin välein sinua harjoiteltu. Jos luokan kestää 90 minuuttia, tavoitteena juoda välillä 30 ja 60 unssia vettä tunnin jälkeen.
  Mahdolliset haittavaikutukset

  huolimatta lukuisia etuja, Bikram jooga voi aiheuttaa negatiivisia sivuvaikutuksia, sanoo "Yoga Journal." enemmän hikeä, sitä suurempi riski nestehukka ja muut lämpöä liittyviä kysymyksiä, kuten kouristukset, uupumus ja lämpöhalvaus. Yogis uusi Bikram pitäisi antaa heidän ruumiinsa acclimate lämmön mukaan Funk. Hän suosittelee menojen osia ensimmäisen luokan vain istuu edelleen, joten voit tottua lämpöä, ja sen aikana muutaman luokat, pitää asettaa lyhyemmän aikaa kuin opettaja suosittelee.
  Keep Mind

  Yogis uusi Bikram jooga pitäisi puhua niiden lääkäreiden ensin. Dr. Randell Wexler, apulaisprofessori kliinisen perheen lääketieteen Ohio State University, kertoi "Yoga Journal", että riski kehittää lämpöä liittyvä ongelma voi nousta, jos sinulla on diabetes, sydän-tai hengityselinsairauksia, ovat ylipainoisia tai on ollut sairastua lämpöä liittyviä sairauksia. Hän ehdottaa myös, että raskaana olevat naiset puhua niiden OB /naistentaudit ennen kuin yrittää Bikram jooga luokassa.