| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Aiheutuu Istuva Jooga Vanhukset

  Jooga stimuloi nuoruuden, sillä se voi parantaa notkeutta ja voimaa iässä tahansa. Kuten Yhdysvaltain väestöstä saa vanhempia, jooga tyylejä, jotka mahtuu fyysisiä rajoituksia ja auttaa harjoittajia niiden voittamiseksi houkuttelevat uusia harrastajia. Vanhan ajastimet luotto heidän ja paremman tasapainon niiden aika matolla. Niille, jotka ovat hauraita ja vammaisten, siellä on tuoli jooga pitää prana virtaa. Vanhin Energia

  muinainen intialainen käytäntö jooga pidentää selkärankaa, avaa rinnassa ja joustaa lonkkaniveliin vaikka harjoiteltu istuen. Jooga venyy auttaa ilmaisemaan kylkiluiden väliset lihakset kylkiluiden parantaa keuhkojen kapasiteetti. Käsivarren ja olkapään liikkeitä säilyttää, ja voi lisätä, liikeradan. Vaikka istuu Mountain aiheuttavat sisältää tuoli, aiheuttavat edelleen kannustaa tasapainoa, jalkojen voimaa ja lonkan, polven ja olkapään joustavuutta. Istuvat tuolilla paljain jaloin ja ajatella oman pitkänomainen selkärangan päätäsi kurkottaa taivasta. Taivuta kyynärpäitä ja muoto nyrkkiin ja sitten kynnet. Seuraavaksi levitä sormen levyinen ja kääntää käsi liikkuu takaisin nyrkkiin. Toista järjestyksessä viisi kertaa. Maadoittaa kantapäät lattiaan ja flex jalat, curling varpaat tiukasti, ja sitten venyttää niitä leveä. Toista jalka rutistus viisi kertaa.
  Sit Stretch

  Laita pohja tuoli saamaan boatload hyötyy jooga käytäntö, joka ei vaadi sinua tanssia ympäri huonetta. Idea Health & Fitness Association toteaa pitkän listan etuja, jotka harjoittavat säännöllisesti, myös alentaa verenpainetta ja parantaa liikerataa, joustavuutta, tasapainoa, voimaa, syvyysnäköä, kehon tietoisuutta ja immuunijärjestelmän toimintaa. Ryhti paranee tekee mielialaa, koska kivut ja säryt häivyttää ja kuntotason saa vauhtia. Jopa tuoli sidottu joogit voi lievittää niveltulehdus, verenpainetauti ja osteoporoosi yksinkertaisia ​​aiheuttaa kuten Olkapää Rolls. Istu suorassa, hengittää ja kumartua hartiat korviin. Purista lapaluiden yhteen avata rinnassa, aktivoi sydän-keskus, ja saada hyvä venyttää koko ylävartalon ja olkapäät. Viisi toistoja helpottaa niskan ja selän jännitystä ja parantaa verenkiertoa.
  Parempi Breathing

  Pranayama, joka on jooga hengitys, on helppoa tehdä tuoli. Pranayama rauhoittaa ahdistunut mieli, lisätä energiaa, vähentää vihaa, teroittaa keskittyä ja syventää ja hidastaa hengitystä. Jäähdytys hengenvetoon liittyy istuu rento hartiat, pystyssä selkärangan ja alensi leuka. Curl kielesi tehdä pitkän olki, pysy lujana ja imee ilmaa, kun hitaasti kallistaa kasvot kattoon. Kun olet hengittämästä, vetää kielen, sulje suusi ja varovasti hengittää nenän kautta, kun alentaa leuka. Toista seitsemän-kaksitoista toistoja. Avaa rintakehää, rinta, olkapäät ja selkärangan Side Stretch. Istu pitkä ja nosta toinen käsi kattoon. Tunne venytys läpi sormenpäillä, hengittää, ja kaaren vastakkaiselle puolelle kun hengität ulos. Pidä lapaluiden tasainen avata takaisin ja nosta rintakehää joka hengitettynä kolmesta viiteen syvään henkeä. Eri puolilta.
  Chair liikkuvuus

  Chair jooga käynnistää sinut korkeampaan kuntotason. Istu vakaa tuoli ja katsoa eteenpäin. Yksinkertainen eteenpäin mutka antaa selkärangan venyttää ja lievittää ylävartalon jännitystä. Istu pitkä jalat lattialla, taivuta lonkat ja anna pään ja kädet pudota yli polvia. Rentoutua kuin räsynukke ja sitten keksiä hitaasti kuin jatkat tasaista hengitystä. Poimia tahdissa jalka hissit. Tartu tuolin, istua suorassa ja nosta toinen jalka kerrallaan, taipumista jalka. Hengitä kun tuo jalka ylös, pidä lyhyt tauko ja hengittää kun hitaasti laskea jalan ja vaihtaa puolta. Nämä liikkeet auttavat sinua parantaa tasapainoa ja vahvistaa jalat.