| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga ja brachialis

  hautautua hauis on brachialis, lihas olkavarteen, jonka avulla voit flex kyynärpää. Jos kehität brachialis, se voi lisätä käsivarsi voimaa sekä luoda vaikutelman pullottava hauis lihas. Kun otat hauis ja brachialis varten kyynärpää taivutus, voit myös pidentää ojentaja, tai lihaksen käsivarren taakse vastustaa tätä liikettä. Erilaisia ​​jooga aiheuttaa ovat mahdollisia brachialis toimintaa kyynärpää taivutus. Käyttämällä Elbow Koukistus

  jooga aiheuttaa joka ylläpitää kyynärpää taivutus on jumalatar aiheuttaa, jossa pidät aseiden suorassa kulmassa. Esimerkiksi Seiso jalat noin 4 metrin välein. Käännä jalat pois niin he kohtaavat kulmat huoneeseen tai 45 asteen kulmassa. Nosta käsivarret olkapään ja täysin laajentaa ne teidän puolin. Flex kyynärpäät muodostavat kulmassa kädet. Osoita sormella kattoon ja käännä kämmenet niin he kohtaavat toisensa. On uloshengitys, taivuta polvia ja kyykky kunnes reidet ovat vaakasuorassa. Kuvittele pidät suuri taivaankappale yläpuolella. Pidä poseeraamaan kolmesta kuuteen hengityssykleissä.
  Stabilizing Elbow

  Joissakin jooga aiheuttaa, hauis ja ojentajat sopimus samanaikaisesti pitää kyynärpään tukeva ja vakaa. Kun sinulla on tasapainottaa kehon painon kanssa tai sylissäsi, vakauttaminen kyynärpäät tulee tärkeä tekijä täyttämällä aiheuttaa. Esimerkiksi kun teet headstand tai sirsasana, jatkuva kyynärpää taivutus auttaa tasapainottamaan kehon. Peacock aiheuttaa, tai Mayarasana, edellyttää, että pidät kyynärpää taivutus ja tasapainottaa kehon vaakasuoraan ilmassa kyynärvarret.
  Vahvistaminen Upper Arm

  Koska jooga aiheuttaa eivät vaadi paljon vetämällä tai nostamalla, sinun brachialis ja hauis eivät saa niin paljon workout kuin ojentaja, mukaan "Arms Control" artikkeli Julie Gudmestad vuonna Yoga Journal. Vaikka et laittaa stressiä olkavarren kun otat kiinni jalat ja vedä itsesi syvemmälle eteenpäin mutka, liikunta ei merkitse, esimerkiksi voimaharjoittelun. Vahvistaa olkavarren, voit käyttää pieniä 2 - 5-pound käsi painot. Suorita hauiskääntö jossa nostat painoa taipumista kyynärpää ja piirustus paino olkapään. Aloita yksiä 10 edustajaa, rakentaa jopa kolme tai neljä sarjaa kuin kädet kasvaa.
  Venyttely brachialis ja hauis

  venyttää brachialis ja hauis lihaksia, seistä lähellä oviaukon tai seinään. Sijoita oikea olkapää 90 asteen kulmassa seinään. Laajenna oikea käsi ja koukku kätesi doorjamb tai aseta se seinälle. Pitäen kätesi paikallaan, kierrä kehoa pois käsivarteen. Sinun pitäisi tuntea venytys olkavarren. Pidä piikin asennossa noin 20 sekuntia. Vaihtaa puolta ja toista venyttää teidän muiden käsivarteen.