| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram Yoga ja imusuonijärjestelmän

  Bikram jooga on tyyli jooga harjoitetaan lämmitetty huone noin 105 celsiusta ja 40 prosenttia kosteutta. Nämä lämmön olosuhteet yhdistettynä liikkeiden Bikram jooga ovat erittäin hyödyllisiä imukudos, joka estää sairauksia ja bakteerien kehoon. Imunestejärjestelmän

  imunestejärjestelmän käsittää kanavia, jotka kuljettavat imusolmukkeiden, kirkasta nestettä, joka kiertää ympäri kehoa imusolmukkeiden, joka suodattaa solun jätteiden ja haitallisia mikro-organismeja. Imusolmukkeet ovat avainasemassa poistamalla Kudosneste kudoksista, helpottaa kuljetusta rasvahappojen verenkierron ja auttaa immuunijärjestelmää taistelemaan infektioita kuljettamalla antigeenin kuljettaa soluihin.
  Bikram ja Lymph Kuljetus

  imunestejärjestelmän perustuu supistuminen lihaskudoksen ja hierovat luukudoksen noin imusolmukkeiden puristaa ulos ja levittää imusolmukkeiden ympäri kehoa. Bikram liittyy paljon jalka ja käsi lihasten supistumisen, joka on erityisen tehokas kuljetukseen imunestettä harjoittajat väittävät.
  Suositeltu aiheuttaa

  Useat Bikram aiheuttaa työtä imunestejärjestelmän. Pysyvä aiheuttaa kuuluvat Garudasana tai Eagle aiheuttaa, ja Ardha-Chandrasana tai Half Moon aiheuttaa. Istuva kannat ovat Supta-Vajrasana, tai Kiinteä Firm aiheuttaa, ja Dhanurasana tai Bow aiheuttaa. Käännellen mahdollistavat myös painovoima edistää imusuonten kanavia, kannustaa virtaus imunestettä.
  Edut Bikram on Lymphatic toiminnot

  ensisijainen tehtävä lymfakudokseen on puolustaa kehoa infektioita, sairauksia ja leviämisen kasvaimia. Se tekee tämän kierrättämällä imusolmukkeiden ympäri kehoa, joka aktivoidaan käytännössä Bikram jooga, kuten imusolmukkeet ovat hierotaan ja valkosoluja tuotetaan, Bikram harjoittajat väittävät. Korkeammat ruumiinlämpö päästä käsiksi lämmitetty huonetta joka Bikram harjoitetaan jotta nämä valkosoluja aktiivisesti kiertämään elimistössä, parantaa immuunijärjestelmän toimintoja kateenkorva, perna, luuydin ja ruoansulatuskanavan mukaan harjoittajia.