| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Fyysiset vaikutukset Yin Yoga aiheuttaa

  Toisin nopeammin muuttuvassa Yang jooga tyylejä kuten Vinyasa ja Hatha, joka keskittyy venyttely ja vahvistamaan lihaksia, Yin jooga liittyy venyttely syvälle sidekudoksen kehon: nivelsiteet, rusto, jänteet ja kojelauta. Kun tehdään oikein ohjauksessa pätevä opettaja, Yin joogan fyysiset edut ovat lisääntynyt joustavuus, yhteinen vammojen ehkäisyä ja parantaa ryhtiä. Sidekudoksen Joustavuus

  parantaa joustavuutta sidekudosta, Yin jooga vie hidas, tasainen lähestymistapaa. Toisin Yang jooga, yin jooga tehdään "cool lihaksia", lihaksia, joita ei ole lämmennyt kautta kevyt käyttää ja venyttely. Harjoittajia rentoutua niiden lihasvoimalla ja pidä aiheuttaa useita minuutteja kerrallaan. Tämä mahdollistaa kehon varovasti pidentää herkkä sidekudoksen nivelissä, jotka ovat yleensä suojattu lihaksia.
  Injury Prevention

  Vahvat lihakset ja nivelten terveyttä ei välttämättä kulkevat käsi kädessä. Urheilijat usein periksi nivelvammojen niinkään lihaksen vammoja mukaan "Yoga Journal." Jos se on tehty huolellisesti, pitkä, hidas Yin jooga aiheuttaa voidaan sijoittaa sopiva määrä stressiä ja painetta nivelissä. Tämä paine varovasti vetää luut auki ja stimuloi nivelnesteen, joka voitelee nivelet ja parantaa liikerataa, tekemällä yhteisiä vammoja epätodennäköisempää.
  Ryhtiä

  Lisääntynyt joustavuus sidekudoksen lantion auttaa lantion kärki hieman eteenpäin asentoon tarpeen pitää ylävartalo suorassa ilman pyöristystä ristiselkää ja hartioita. Tämä mahdollistaa hengenvetoon liikkua vapaasti ylös selkärangan, joten se mukavampaa harjoitella istuma meditaatiota ja muita istumiseen. Mukaan Liz Smith Yin Jooga Essex, Iso-Britannia, Yin jooga myös lisää verenkiertoa kehossa ydin, jonka avulla enemmän mukavuutta, kun runko on vielä.
  Huomioita

  Kuten minkä tahansa fyysisen Käytännössä on mahdollista mennä liian pitkälle aikana Yin käytännössä. Se voi olla vaikeampi havaita merkkejä yhteinen vahinkoa, sillä nämä oireet ovat hienovaraisempia kuin lihas. Liiallinen yhteinen venyttely voi olla arkuus tai herkkyys yhteinen, yleinen käsitys vinoutuminen tai jopa lihaskramppiin mukaan "Yoga Journal." Jos sinulla on jokin näistä tuntemuksia harjoitellessaan Yin, harkitse tauon käytäntö muutaman päivän tai mennä aiheuttaa vähemmän syvästi, kiinnittävänsä huomiota kehon signaaleja.