| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää D-rengas jooga hihna

  Olet ehkä nähnyt joogaopettaja häipyä muutama pitkä hihnat soljet ulos eri opiskelijoiden alussa luokassa. Älä pelotella potkuri - D-rengas jooga hihnat ovat todella tarkoitus tehdä jooga käytännössä helpompaa ja täyttää auttamalla sinua saavuttamaan oikea linjaus ja parantaa ryhtiä. Seuraavan kerran jooga opettaja kysyy jos joku haluaa hihna, ylpeänä saavuttaa yhden, tietäen, että olet menossa saada suuri jooga harjoitus avulla nailonhihna. Ohjeet
  1

  Prep jooga hihna ennen luokan alkaa. Jooga hihna tulee kumota, jossa kaksois-D-rengas toisessa päässä. Pujota ei-rengas pää hihnan renkaat ja taita tuuliajolla takaisin itselleen. Pujota pää taaksepäin toisen D-rengas vain ja kiristä haluamasi silmukan kokoa. Valmistelu tekniikka tekee helpoksi säätää hihna eri asennoissa ja linjauksia.
  2

  Käytä D-rengas hihna auttaa pitämään selkäsi tasainen aikana aiheuttaa. Ryhti ja yhdenmukaistaminen on äärimmäisen tärkeää jooga, ja saatat löytää itsesi saada huolimaton saavuttamiseksi tietyn aiheuttaa. Esimerkiksi silloin, kun Full Boat aiheuttaa, on tavallista vahingossa aavistus takaisin, jotta ne pysyvät aiheuttaa. Sen sijaan, kääri remmi jalkapohjiasi ja sitten käyttää sitä apuna pitää selkä tasainen aikana aiheuttaa vetämällä hihnassa.
  3

  Syventää tavallista venyttely rutiini käyttämällä D-rengas hihna. Säädä hihna antaa itsellesi runsaasti löysää ja yritä parantaa Istuva Välitä Taita venyttää. Kanssa istua luut seisoo tukevasti matto ja jalat suoraan ulos edessäsi, silmukan hihnasta pohjat ja vedä varovasti kädet tuoda vartalo lähemmäs sylissäsi syvempää venyttää.
  4

  Salli hihna antaa kehon ylipitkä niin et vahingoita itseäsi. On houkuttelevaa yrittää kaikkia eri aiheuttaa luokassa, mutta jos elimistö ei oikein pakattu, sinun hihna avulla saat lisää ulottuvuutta. Esimerkiksi, jos yrität isovarvas aiheuttaa, mutta ei pääse iso varpaat selkä suorana, käytä hihna antaa kädet ylipitkä kietomalla hihna iso varpaat ja saavuttaa mukava venyttää sijaan. Jooga, tekniikka on tärkeämpää kuin syvyys aiheuttaa.
  5

  vakauttaa kehon ja parantaa yleistä linjaus käyttämällä hihna muistuttamaan oikea asento. Jos sinulla on vaikeuksia muistaa, että kädet tulisi olla suoraan olkapäitä aikana Plank ja Chaturanga, kokeile säätää oman hihna antaa sinulle oikea etäisyys kädet. Sitten, kun istuttaa kun astutte Plank, voit helposti muistaa täydellinen etäisyys kädet oikea Plank aiheuttaa.