| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Viisi Helppo harjoituksia tehdä lomalla

  Loma ja matka voi aiheuttaa tuhoa säännöllisesti käyttää rutiininomaisesti. Voit valmistaa etukäteen, jotta et menetä beat, kun se tulee pysyä kunnossa, ja sinun ei tarvitse tuoda kotiin kuntosali mukanasi. Hieman suunnittelua ja hyvää ajankäyttöä, voit pysyä päälle saat kunto-ohjelma ja nauttia lomasta. Kävely

  Vaikka et ole osaksi karu toimintaa, kuten retkeily, telttailu tai vuorikiipeilyä, voit saada paljon liikuntaa lomalla vain kävelemällä. Kävelykierroksia ja sightseeing ovat hyviä tapoja saada paljon liikuntaa ilman varusteita tai loukkaantumisen vaaraa liittyy Jännitystä toimintaa. Monissa kaupungeissa on historiallinen osa ja paikallisten matkailutoimistojen avulla voit rekisteröityä kävelykierroksia. Tutustu paikallisen golfkentän ja rekisteröityä muutaman kierroksen, kun lomalla. Ohita golf cart ja kävellä kurssin sijasta.
  Paino Circuit

  Sinun ei edes tarvitse jätä hotellihuoneessa saada hyvä harjoitus, kun lomalla . Voit tehdä painon piirejä huoneessasi oikealle, ja sinun ei tarvitse käyttää laitteita. Aloita ulos viiden minuutin verryttely tekemällä joitakin hyppäämällä liittimiin tai lenkkeily paikallaan. Target jalat, takapuolta ja abs tekemällä 10 kyykky. Loput 30 sekuntia ja sitten tehdä 10 punnerrusta. Kestää 30 sekuntia hengähtää ja siirtyä välittömästi 10 rutistus. Viimeistele hotellihuoneessa piiri tekemällä viisi varsinaista lankut jälkeen viisi puoli lankkuja kummallakin puolella. Jos tarvitset enemmän haastetta, ja on aikaa, toista piiri niin monta kertaa kuin voit.
  Resistance-Band Workout

  Resistance bändit ovat kevyitä, mutta tehokkaita, kuntolaitteet, että voit ottaa mukaasi mitään lomaa. Voit saada tehokas harjoitus vetää nämä joustavat kuminauhat oikeassa hotellihuoneessa. Ankkuri bändit raskas huonekalu, kuten sängyn tai käytä kuminauhat, jotka eivät vaadi ankkuri. Kääri bändeistä kädet tai seiso keskellä bändi ja vetää molemmista päistä kädet tehdä hauiskääntö, ojentaja laajennukset ja rinnassa painaa. Voit tehdä muita vastus harjoituksia, kuten ojentaja punnerrusta, sivusuunnassa nostaa ja vastus-yhtye kyykky.
  Dumbbell Harjoitukset

  Sinun ei tarvitse luopua vapaa -paino käsi harjoituksia, kun lomalla. Pakkaa joukko 3 - 5-kiloisen käsipainot tai joitakin turkoosi käsipainot matkatavarat, joten voit pitää kädet yritys ja pehmentänyt. Aqua käsipainot ovat muovia käsipainot voit täyttää jopa 16 kiloa vettä. Voit tehdä käsivarsi harjoituksia käsipainot hotellihuoneessa ennen aamiaista tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Jotkut helppo harjoituksia tehdä käsipainoilla ovat hauiskääntö, ojentaja lahjukset ja rivit. Pidä käsipaino jokaisen käden, kun tekee kyykky tai rutistus lisäävät kestävyyttä.
  Yoga

  Kokeile jooga harjoituksia parantaa tasapainoa ja vahvistaa lihaksia. Voit tehdä jooga aiheuttaa hotellihuoneessa, hotellin kuntosali, rannalla tai aurinkoisella puistossa. Helppo jooga harjoitukset ovat Alaspäin Dog, Warrior aiheuttaa ja Boat aiheuttaa. Muita aiheuttaa joka on helppo tehdä missä ja milloin tahansa ovat Puu ja kolmio aiheuttaa. Voit tehdä Istuva Twist ja Cobra venyttää lihaksia jälkeen pitkän päivän hauskaa ja seikkailu.