| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Joka Side of Yoga Sticky Mat tulisi käyttää?

  In kuuma tai hikinen joogaten, tahmea matto on uusi paras ystävä. Sticky jooga matot ovat suunniteltu antamaan sinulle pitoa ja ne auttavat pitämään sinut vakaana vaikeissa asennoissa. Joidenkin matot, on ilmeistä, kumpi puoli käyttää, mutta se ei ole niin ilmeistä, muita tyyppejä. Suunnittelu

  Mats painettu muotoilu on helppo tietää, kumpi puoli menee ylös ja kumpi puoli menee alas. Jos olet ostanut tahmea matto, joka on muotoilu toisella puolella, puolella painettu suunnittelu on puoli, että voit työskennellä päälle. Jos ei ole muotoilu ja rakenne tuntuu sama kummallakin puolella, voit käyttää molemmin puolin matto. Mats kuten nämä usein merkittävä tai markkinoida palautuvia joogamatot. Jos rakenne tuntuu pehmeämpi toisella puolella verrattuna muihin, sitten laittaa pehmeämpi puoli alaspäin lattialle - jalat on enemmän pitoa puolella, joka on enemmän tekstuuri.
  Synthetic

  Sticky matot on valmistettu eri materiaaleista, kuten synteettisiä kemikaaleja. Sticky matot painettu suunnittelu tehdään usein polyvinyylikloridi tai PVC lyhyitä, tai muita kemiallisia aineita, jotka antavat pois epämiellyttäviä tai myrkyllisiä haju. Tämä voi olla häiritsevä, kun olet aiheuttaa kuin alaspäin, Plank tai Cobra. Nopeuttaa off-kaasutuksen näistä kemikaaleista, pese matto miedolla pesuaineella lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua ulkopuolella.
  Ympäristöystävällisiä

  kuvioitu matot, jotka ovat ympäristöystävällisiä on valmistettu luonnon resursseja, kuten kaikki luonnolliset kumia, hamppu ja juutti tai kierrätettyä kumia. Miten tahmea luonnollinen tai ympäristöystävällisten matto tuntuu et riippuu sen koostumus. Esimerkiksi kaikki luonnolliset kumi matto muistuttavat tuntumaa tahmea PVC matto, kun taas hamppu tai juutti matto voi tuntea kuin tahmea. Kuitenkin he silti pitoa. Voit yleensä käyttää kummallakin puolella nämä matot aikana joogatunti.
  Huomioita

  Jos otat joogatunnille, useimmat ohjaajat ehdottaa sinulle työskennellä paljain jaloin tahmea matto saada parhaan pidon. Jos päätät käyttää ei-slip jooga sukat, puoli tahmea matto käytät ei ole niin tärkeää. Ei-slip jooga sukat antaa tukevan otteen kaikenlaisia ​​mattoja. Going paljain jaloin tai no-slip jooga sukat on henkilökohtaisista mieltymyksistä - kuinka kylmä tai kuuma jalat tuntuu vaikuttavan päätöksen.