| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga vahvistumistaan ​​Kaaret Feet

  Jalat tukevat kehon koko päivän ja ottaa jytinä. Purista ne muodikkaasti tiukka kengät. Sitten jättää ne elleivät he aiheuttavat kipua. Koska elimistö toimii tasapainoisesti, heikko kaaria voi aiheuttaa paitsi jalka ongelmia, mutta myös jalka-, lonkka-ja selkävaivat. Jotkut jooga ohjaajien viittaavat jalat kuin juuret kehon mukaan Melanie Heiken artikkeli "Happy Feet" in "Yoga Journal." Käytä jooga aiheuttaa venyttää ja rakentaa kaaria jalat pitää lihasten epätasapainoa loitolla. Pysyvä Poses

  Kun käytännössä seisoo aiheuttaa, työnnä kumpuja alla iso varpaat ja sisäinen jalkana lattiaan. Vastauksena teidän kaarta rekyyli ja sopimuksen kuin joukko jousia. Tämä pieni säätö voi vahvistaa kaaria. Venyttää kaaria kun voimakas supistuminen, pidentää varpaita ja työnnä alas kantapäät. Sitten eteenpäin sekä iso-ja pikku varpaat niin Siirrä painosi pallot jalkojen. Visualisoida venyttely päälle rummun venyttää jalkapohjiasi.
  Esimerkki pysyvän aiheuttaa
  p Jos haluat haasteen, kokeile puheenjohtaja Pose Tiptoe Balance Sequence tai Utkatasana Padangusthasana Vinyasaa mukaan Alisa Bauman artikkeli, "Get a Leg Up" in "Yoga Journal." Tässä aiheuttaa, sinun täytyy nousta päälle pallot jalkojen ja sopimuksen kaaria jalat ylläpitää tasapainoa. Seiso jalat yhdessä, levittää varpaita ankkuri jalat lattialla. On hengitettynä, nosta itsesi päkiöitäsi. Laajenna kädet edessä rinnan korkeudella, kääntämällä kämmenet alaspäin. Hengittää ja hitaasti kyykky. Taivuta polvia kunnes ne ovat maanpinnan. Pidä rinnassa pystyssä, upottaa tailbone lattiaan ja nosta kantapäät mahdollisimman paljon. Pidä poseeraamaan viisi sekuntia. Suorita viisi edustajaa. Jos olet epävarma kyky tasapainottaa, laita tuoli edessäsi ja tartu siihen tukea.
  Esimerkki Sitting Pose

  Jos harjoittelet Hero aiheuttaa, tai Virasana, päivittäin, se rakentaa kaaret ja venyttää yläosien jalat. Polvillaan lattialla, jolloin sisäosissa polvet koskettaa. Työnnä jalat joten he ovat aivan lantiolla. Paina yläosien jalat lattiaa vasten, ongintaa iso varpaat kohti lantiota. On uloshengitys, huilata puoliväliin ja nojata eteenpäin. Käytä peukaloilla työntää pohkeissa kohti jalat ja sitten istua alas pakarat. Aseta kädet reisien, kämmenet alaspäin. Aloita pitämällä aiheuttavat 30 sekuntia minuutissa, työskentelee enintään viisi 10 minuuttia päivässä. Jos aiheuttaa liian epämukavaa, istua taitettu huopa.
  Work Your Toes

  toimi kaaria jalat, aktivoi varpaita. Esimerkiksi laittaa paperille lattialla. Istu tuolille ja laita jalat paperille. Kokeile rullaamista ja crumpling paperin palloksi vain varpaita. Kokeile isovarvas aiheuttaa, tai Padangusthasana, joka käyttää varpaita vahvistaa kaaria. Seiso jalat noin kuusi tuumaa toisistaan ​​ja jalat suorassa. Kumartua eteenpäin lonkassa, pitää pää ja vartalo suorassa linjassa. Aseta oikea keski-ja etusormi välillä oikealla iso ja toinen varpaat. Kiinnitä kaksi sormea ​​ympäri oikealla isovarvas ja napata se. Tee sama vasen jalka. Kääri peukalot ympäri vapaasti sormet loppuun käden asento. Hengitä ja nosta runko, suoristus kädet ja sopimusten teidän neloset. Kun hengität ulos, nosta sit-luut ja vapauta takareisien. Koettelevat alas sormet varpaat työskennellä oman kaaria. Toista liikkeet muutaman hengityssykleissä ja pidä aiheuttaa yhden minuutin loppuun harjoituksen.