| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Useimmat energia-Based Yoga aiheuttaa

  Jooga on käytäntö, joka toimii sekä mielen ja kehon kautta venyttely, hengitys, keskittyä ja rentoutumista. Se voi lisätä kuntoa ja voimaa, parantaa tasapainoa, vähentää stressiä ja jopa lievittää kroonisia sairauksia kuten kipu, masennus tai unettomuus, mukaan Mayo Clinic. Tietyt aiheuttaa ovat myös suunniteltu nuorentaa ja lisätä energian, ja ovat erityisen tehokkaita, kun tehdään lyhyitä aikoja, pitämällä samalla asennot pidempään pyrkii edistämään rentoutumista. Käänteitä
  Puolet Lord of Kalat aiheuttavat on hyvä virkistävä kierre.

  aiheuttaa perustuu käänteitä lisää veren virtausta ja tarjoavat nopean pick-me-up. Ne voidaan tehdä melkein missä tahansa, jopa istut työtuoli, mutta koko jooga kokemus, ottaa ne lattialle.

  Aloita Istuva Twist, jossa istut jalat ristissä maassa ja sitten kierrä toisella puolella vartalo, kääntämällä päätäsi katso taaksesi. Ottamisen jälkeen hengenvetoon voit painaa kierre hieman pidemmälle.
  P Jos olet valmis seuraavalle tasolle, tee Puolet Lord of Kalat aiheuttaa, missä istut maahan vasen jalka koukussa ja oikea jalka astui sen yli. Kierre oikealle antaa vasen kyynärpää vaikutusvaltaa vastaan ​​oikea polvi kun katsot oikealle. Koska vaihtelu, pitää pohjassa jalka ojossa.
  Back Mutkat
  Bridge aiheuttavat on energiaa lisäämällä takaisin mutka.

  aiheuttaa, jotka vaativat sinua taivuttaa taaksepäin avata rintaan ja antaa enemmän happea ja energiaa virrata läpi kehon. Raivaa tiesi läpi eri asennoissa, jotka lisäävät vaikeuksissa, joko yhden istunnon tai yrittää uusi joka päivä.

  Aloita Cobra aiheuttaa, jos valehtelet alaspäin ennen keräsivät vartalo ylöspäin kiemurteleva virtaus, etsivät kohti kattoa ja puristamalla lapaluiden yhteen.

  Seuraavaksi makaa edelleen alaspäin, tehdä puoli-ja Bow. Taivuta polvia, tavoittaa kätesi takaisin ja tarttua ulkopuolella nilkkojen, nosta reidet ja jalat ylös niin sinä muistutat keula. Saat Puolet Bow, vain tehdä yksi puoli kerrallaan pitäen toinen jalka suorana.

  Lopuksi käännä päälle takaisin Bridge, taivuta polvia ja aseta jalkasi lähelle pakarat ja nosta lantiota ylöspäin. Ottaa sen seuraavalle tasolle tarttumalla nilkat tai clasping kädet yhteen selän taakse.
  Käännetty aiheuttaa
  Forward fold on hyvä lähtökohta ylösalaisin aiheuttaa.

  aiheuttaa, jotka vaativat oman pään olevan pienempi kuin sydämesi on yleensä heräämisen vaikutus. Aloita Eteenpäin Fold, pitää jalat ja selkä mahdollisimman suorana.

  Siirtyä Classic Alaspäin Dog, jossa taivutettu lantion muodostavat huippu ylösalaisin V. löysää lihaksia tai kiihdyttää energia vielä varovasti varajäsen nostamalla kantapäät irti lattiasta, taivutus, että polvi hieman kuin sinä.

  Kokeile seuraavaksi kolmijalkainen koira; Downin Dog, nosta toinen jalka ylös kohti kattoa ja tuntea venytys kun tehdä niin. Tee toiselle puolelle.
  Balance aiheuttaa
  puu aiheuttaa auttaa ja keskittymistä.

  Koska tasapaino aiheuttaa vaativat kiinnitetty huomiota, niillä on myös taipumus herätä mielen ja kehon. Aloita Eagle aiheuttaa, missä seisot ja rajat teidän oikea jalka yli vasemmalle, puristaminen reisien ja kääriminen jalat yhdessä polvet hieman koukussa. Kääri sitten oikea käsi yli ja ympäri vasemmalla liittyminen kämmenet yhteen ankkuroida asentoon.

  Seuraava mennä puu aiheuttaa, seisoo toinen jalka vastakkaisen jalka vasten reiteen tai vasikka. Laita kädet yhteen rukouksen aseman edessä sydämessäsi, tai päästä kädet pään yläpuolella ja katsoa ylöspäin kattoon.

  Lopuksi siirtyä Warrior III: Seiso yhdellä jalalla kädet pään yläpuolella ja nosta toinen jalka takana, nojaa eteenpäin lopulta luoda T muodon.