| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ovat Hips vahvistama Bikram Yoga?

  Bikram on tyyli jooga, peräisin Hatha jooga kehittämä Bikram Choudhuryn. Vuoden Bikram jooga luokan, voit suorittaa 26 asanat, joka tunnetaan myös aiheuttaa, lämpimässä huoneessa. Jokainen aiheuttaa valittiin aktivoida eri elimiin, nivelsiteet, lihakset ja suonet. Sarjan 26 asettaa toimii jokainen osa kehosta, kuten lantiolla. Pysyvä Poses

  pysyvän aiheuttaa jooga on erilaisia ​​etuja, kuten ryhti parantaminen, venyttely ja rakentaa jalkojen lihaksia. Bikram jooga, eri pysyvän poseeraukset suoritetaan vahvistaa ja venyttää lantiolla. Half-Moon aiheuttaa ja Kädet Jalat aiheuttaa aktivoida lantion lisäksi teidän vyötärölinja, vatsa, pakarat ja reidet. Hankalat aiheuttaa ja Eagle aiheuttaa sekä vahvistaa ja venyttää lantion ja myös aktivoida ylempi ja alempi jalat, kädet ja vatsa.
  Istuen ja Twist aiheuttaa

  Vaikka erityisiä aiheuttaa tarjoavat erilaisia ​​etuja, istuu aiheuttaa parantaa ryhtiä, venyttämällä jalka ja lonkka lihaksia. Käänteitä tarjota erilaisia ​​etuja, kuten venyttely ja vahvistaminen selkärangan. Bikram jooga, voit suorittaa molemmat aiheuttaa. Sit Up aiheuttavat vahvistaa lonkan flexors ja vatsan, ja myös parantaa selkärangan joustavuutta. Spine Twisting aiheuttavat parantaa joustavuutta lonkat taas kiinteyttävä your abs, reidet ja pakarat. Tämä aiheuttaa myös aktivoi selkärangan ylhäältä alas samaan aikaan.
  Backbends ja Forward Mutkat

  eteenpäin mutka ja backbend aiheuttaa hyödyttää koko kehon stimuloimalla elinten ja venyttely ja vahvistaa lihaksia. Tiettyihin lihaksiin ja elimiin, jotka hyödyttävät riippuu aiheuttaa. Bikram jooga, eteenpäin mutka, pysyvän Erillinen reidenojennus aiheuttaa, parantaa lamaannuttaa ja hip joustavuutta ja vahvistaa kaikkien jalkojen lihaksia. Head polvi aiheuttaa aktivoida lantion ja parantaa joustavuutta nilkat ja polvet. Bow aiheuttaa, backbend suoritetaan Bikram jooga, vahvistaa your abs, olkavarret, reidet ja lantion.
  Palauttamiseen aiheuttaa

  erilaisia ​​korjaavien aiheuttaa suoritetaan Bikram jooga, joka uudistaa ja rentouttaa kehon. Kiinteä Firm aiheuttaa aktivoi hip flexors, polvet, nilkat ja quadriceps, ja parantaa joustavuutta teidän alaselkään. Tuuli poistaminen aiheuttaa toinen korjaavat aiheuttaa suoritetaan Bikram jooga, että yritykset ja parantaa joustavuutta lonkat. Tämä aiheuttaa myös yritysten abs ja reidet.