| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Venyttely Iliopsoas jooga

  Iliopsoas lihas (myös kutsutaan yksinkertaisesti psoas) on yksi tärkeimmistä lihakset jooga. Tämä kaksiosainen lihas peräisin alaselässä ja lantion. Venyttely vapauttaen ja sopimusten psoas lihasten aikana jooga käytännössä voi auttaa tuomaan tietoisuutta kehon samalla auttaa siirrät kehosi aiheuttaa helposti. Mikä on Iliopsoas?

  Iliopsoas on yhdistelmä kahdesta suuria lihaksia: psoas suuret ja iliacus. Vuonna Ray Long tekstiä noin jooga anatomia, "Key lihakset Jooga", kirjailija sisältää tärkeitä tietoja iliopsoas, jossa todetaan, että PSOAS suuret alkaa alaselän, kun iliacus peräisin sisäpuolella lantion. Iliopsoas on hyödyllistä, koska se ylittää yli ja auttaa liikkua enemmän kuin yksi yhteinen elimistössä, toimivat kuin väkipyörään se kaartaa yli edessä vanteen lantion kohti reisiluu. Se auttaa myös siirtää luut alaselän, lantion ja lonkan, kun se supistui, on mahdollista, kehon siirtää useita liitoksia kerralla. On olemassa erilaisia ​​jooga aiheuttaa joka voi venyttää iliopsoas lihas. Kolme aiheuttaa, joka antaa psoas Venyvyytensä ovat Warrior II aiheuttaa laajennettu kolmio aiheuttaa, ja puu aiheuttaa.
  Warrior II Pose

  Warrior II vaatii sinua alkaa seisovaan syöksy asentoon, jossa varpaat edessä jalka osoittaa suoraan eteenpäin ja selkää jalka osoittautui vähän, joten olet lepää painoa ulkoreunaan selkää jalka. Kädet on laajennettu suoraan ulos molemmin puolin vartalo olkapään korkeudella. Sinun takajalka on erityisen tärkeää iliopsoas Warrior II, koska psoas suuret toimii, auttaa tukemaan lannerangan tai alaselkään.
  Extended Triangle Pose

  Extended Triangle aiheuttavat sopimukset psoas suurimman osan lihas joka korostaa ja venyttelyä lamaannuttaa lihaksen. Samanlaisia ​​Warrior II aiheuttaa, jalat ovat irti toisistaan ​​teidän edessä varpaat eteenpäin ja selkää jalka osoittautui. Ero on teidän edessä jalka on suora, ja taivuta ylävartaloa sivusuunnassa, pitää käsivarren suorassa ja sen saavuttaminen kohti edessä säären tai nilkan. Tämä liike on mikä aiheuttaa supistuminen iliopsoas teidän edessä jalka ja lamaannuttaa venyttää.
  Puu ​​aiheuttaa

  Tree aiheuttaa voi todella avata iliopsoas. Aloita seisoo jalat yhdessä, niin tuo toinen jalka sisällä Shin tai reiteen. Yritä pitää taivutettu polvi työnnetään takaisin ja sopusoinnussa oman jalka, joka avaa ja venyttää iliopsoas oman taivutettu jalka. Levätä kädet lantiolla tai rukouksessa aseman edessä sydämesi ja yrittää löytää tasapaino.
  Turvatoimet

  Aina kun käytännössä mitä tahansa jooga aiheuttaa, maksaa huolellinen huomiota kehon. Jos sinulla on kipua, kun taas aiheuttaa, varsinkin terävä, vihlonta lihaksia, heti tulla ulos aiheuttaa. Jos kipu jatkuu, varmista lääkäriin.