| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Rocking Cradle jooga harjoitukset

  Jos sinulla on tunne hieman tiukka lantiolla, on olemassa useita erilaisia ​​jooga harjoituksia, että voit turvallisesti tehdä avata ja venyttää niitä. Rocking Cradle on jooga harjoituksen, joka ulottuu lantion flexors sisällä reidet, takareisien, pakaroiden ja hartiat. Jatkuva käytäntö, Rocking Cradle ja muut jooga harjoitukset auttavat sinua lisäämään joustavuutta ja liikerataa. Istuva

  Rocking Cradle on istuma-harjoituksen, joka ensin alkaa Cradle Vauva aiheuttaa. Istuen maahan, pidä vasemmalla jalka suorana ja nosta oikea jalka, kun taivutus polvi. Pidä kevyesti oikea jalka vasemmalla kädellä ja käyttää oikea käsi kehtoon polvi ja sääri aivan kuten kehto vauva. Kun olet Cradle Vauva, keskity hengitys kolmesta viiteen syvään henkeä. Sieltä voit heiluta sivusuunnassa. Toista cradling harjoituksen vasemmalla jalalla.
  Kallistuva

  makuuasentoon tai selällään Cradle Vauva mahdollistaa vatsa-ja selkälihaksia rentoutumaan. Makaa selälläsi ja valita yksi jalka ylös maasta, taivuta polvi ja kehto jalka lähellä ylävartalo. Jalka, joka ei ole kehtoa keinuttaa voi olla joko suora tai taivutettu. Variaatio makuuasentoon aiheuttaa joka myös avaa lantio on Thread Needle - joskus kutsutaan Neulansilmä. Molemmat jalat ovat irti lattiasta kuin makaat takaisin Thread neula ja yksi jalka tukee tai cradling toinen jalka. Vuonna makuuasentoon Cradle Vauva ja pujota lanka neulansilmään, voit heiluta edestakaisin kuin olisit istuu Rocking Cradle liikunnan vapauttamaan jännitystä lantion ja alaselän.
  Sequence aiheuttaa

  Cradle Vauva ja Rocking Vauva voi myös käyttää järjestyksessä aiheuttaa joka johtaa jopa enemmän haastava aiheuttaa, kuten Compass. Kompassi vaatii suurta joustavuutta. Cradle Vauva jälkeen Rocking Vauva lämpenee kehon ja auttaa sinua saavuttamaan enemmän joustavuutta lantiolla niin, että voit lopulta kokeilla Compass. Työskentely oman tiensä haastavampaa aiheuttaa on matka, nauttia aikaa se kestää saada siellä ja se tulee ajan.
  Huomioita
  p Jos olet koskaan tehnyt Rocking Cradle harjoituksen ennen, harkitse jooga istunnon ohjaaja, joka voi opastaa oikea alkulämmittelyn järjestyksessä tarvitaan kokeilla sitä turvallisesti. Riippumatta siitä teet tämän aiheuttaa istuu tai selällään, helposti osaksi aiheuttaa huolellisesti - älä pakota sitä. Jos sinulla on polvi kipua tai epämiellyttävää tahansa, se on merkki tulla ulos aiheuttaa. Jos sinulla on ollut lonkan tai polven ongelmia, tarkista lääkäriltäsi tai terveydenhuollon tarjoaja varmistaa, jooga harjoitukset sopivat sinulle.