| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yoga aiheuttaa ja Venyttää

  Monet jooga aiheuttaa ovat venyy sekä haastava liikkuu joka vahvistaa kehoa, parantaa tasapainoa ja lisätä henkinen painopiste ja selkeyttä. Saadaksesi kaiken irti joogaten, se on parasta sekoittaa hyviä venytys asennot yhdessä niiden kanssa, jotka auttavat kehon Säätö ja muut, jotka rakentaa voimaa. Pysyvä Poses
  Triangle aiheuttavat on hyvä venyttely jalat.

  paljon seisoo jooga aiheuttaa testaa tasapainoa ja keskittymistä sekä venyttely lihaksia. Eagle aiheuttavat rakentaa voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta: Start pystyasennossa, ja ristiin vasemman jalan yli oikealla tasapainotetaan oikealla jalka. Ripusta vasemman varpaat takana oikealla vasikka ja ristiin oikean käsivarren yli vasemmalle, painamalla kämmenien yhdessä.

  Puheenjohtaja aiheuttaa, jos väität istut tuolilla kädet kohotettuna, toimii lihaksia kädet ja jalat, stimuloi sydämen ja edistää tasapainoa.

  Triangle aiheuttaa venyttää ja vahvistaa jalat. Jalat leveä ja runko vääntynyt lonkalta, aseta alempi käsi Shin, nilkka, tai sormenpäillä koskettaa lattiaa, kun olet saavuttanut yliotteen kohti kattoa.
  Forward Mutkat

  Forward Taita auttaa joustavuutta.

  eteenpäin mutka aiheuttaa ovat hyviä venyttely takareisien ja takaisin samalla auttaa rakentamaan joustavuutta. Aloita Eteenpäin Fold, jossa seisot ja taivuta eteenpäin lonkat, tai Istuva Välitä Bend, joka on käytännössä sama aiheuttavat istuma-asennossa. Jos et pääse jalat nämä asennot, käyttää jooga hihna loppuun venyttää.

  Alaspäin, koira, tai yksinkertaisesti Down Dog, on yksi tunnetuimmista jooga aiheuttaa. Vaikka aiheuttaa, työnnä kantapäät lattiaan ja lantion ja reisien takaisin, leikkaamalla ja venyttämällä selkää.
  Backbends
  Tanssija aiheuttavat vaatii tasapainoa ja keskittymistä .

  backbend aiheuttaa avata rinnassa ja lisätä hapen virtausta kehon, samalla kun ne parantavat ryhtiä ja venyttää selkää. Ylöspäin suunnatut Koira on vastakohta Down Dog, ja ne ovat usein käytetään yhdessä liikesarjoissa.

  Bow aiheuttavat on hieman vaikeampaa. Vaikka valehtelee alaspäin, päästä takaisin ja nappaa nilkat, ja nosta jalat pois kehosta kohti kattoa, mikä vetää ylävartalo irti lattiasta.

  Dancer aiheuttavat on vaikeampi uudelleen, ja haastaa keskittymiskykyä ja saldo: Vuodesta pystyasennossa laittaa painoa oikea jalka ja taivuta vasen polvi, nostamalla kantapää ylös kohti pakaraa. Reach takaisin vasemmalla kädellä ja tarttua ulkopuolella vasen jalka ennen kuin nostat sen ylös ja takaisin.
  Twist aiheuttaa
  Puolet Lord of Kalat on istuma-kierre aiheuttaa.

  Istuva kierre aiheuttaa suuria uudelleen suuntaamiseksi selkärangan ja parantaa ryhtiä. Puolet Lord of Kalat aiheuttaa avaa ja ulottuu hartiat, niska ja lonkat. Istu lattialla vasen jalka koukussa ja oikea jalka ristissä yli vasen reisi. Laita vasen kyynärpää ulkopuolelle oikea polvi, ja sitten kierrä oikealle näköinen takanasi.

  Sagen aiheuttavat on muunnelma tästä ryhti, joka hieman muuttaa mitä tunnet kierre, vaan taivutus säären alaosassa, pitää se ojensi suoraan ja halata reiden omaan vartaloon.