| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Yoga harjoitukset eroaa venyttele?

  Jooga on eräänlainen mielen ja kehon-hengen kunto, joka varmasti liittyy venyttely - paljon venyttely, itse asiassa. Ja jos olet venytetty ennen tai jälkeen workout, olet tehnyt joitakin liikkeitä, jotka olisivat aivan yhtä kotonaan joogatunnille. Itse asiassa, venyttely on erittäin tärkeä osa yleistä käyttää rutiininomaisesti, ja se parantaa joogaten yhtä paljon kuin se lisää painonnosto istuntoon, mutta siellä on varmasti paljon enemmän jooga kuin venyttely. Tyypit Venyy

  Jooga liikkeitä, joissa venyttely perustuvat tyypillisesti aktiivinen venyttely, jossa virassa ilman ulkopuolista apua. Saatat tuntea useita muita venyttely, kuten dynaaminen venyttely, jossa voit vähitellen lisätä ulottuvuutta tai nopeutta, ja passiivinen venyttely, jossa käytät kumppani, toinen ruumiinosa tai muu apu auttaa säilyttämään venyttää.

  Yoga vs. Venyttely selkäkipu

  Venyttely ja jooga havaittiin yhtä hyötyvät ihmiset, joilla on krooninen alaselän kipu, mukaan 2011 julkaistun tutkimuksen "Archives of Internal Medicine. "" Meidän tulokset viittaavat siihen, että sekä jooga ja venyttely voi olla hyvä, turvallisia vaihtoehtoja ihmisille, jotka ovat valmiita kokeilemaan liikuntaa lievittää niiden kohtalaista alaselän kipu ", sanoi Karen Sherman, Ph.D., yksi tutkimuksen Tekijät ja vanhempi tieteellinen tutkija Group Health Research Institute Seattle.
  Physical Vertailu

  Venyttely on tarkoitus auttaa löysää lihaksia, vähentää riskiä vamma, lievittää kipua ja parantaa liikerataa. Se myös parantaa ryhtiä, vähentää lihasjännitystä ja parantaa yleistä suorituskykyä. Tyypillisesti venytys pidetään muutaman sekunnin ja sitten syveni hieman edelleen hyödyksi.

  Jooga, eikä vain keskittyä venyttely ja irtoaminen lihakset, parantaa merkittävästi voimaa ja tasapainoa. Vaikka venyy voidaan tehdä istuen, seisten tai makuulla, kuten jooga, he tyypillisesti on tasaisesti maadoitettu. Jooga, toisaalta, käyttää useita aiheuttaa usein vaativat fyysistä kestävyyttä tai intensiivistä keskittymistä vain pitää.
  Mental Vertailu

  Jooga ei ole vain fyysinen kestävyys, se myös testaa henkistä kestävyyttä vaatimalla keskittämisen ja tasapainon saavuttamiseksi ja pidä asennot. Joogit uskovat, että keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa erottamattomasti, ja monet jooga harrastajat raportoivat selkeämpi, hiljaisempi, rauhallisempi mieli, tunne rauhallinen, henkistä rentoutumista, tai jopa hätkähdyttävä henkinen läpimurto, kun istunto.

  venyttely voi tarjota mahdollisuuden hiljaa mielessä, ajatella tai pohtia jotain, se on keskittynyt fysikaalinen etu eikä siihen liity mielen ja kehon integraatio määrin, että jooga ei.
  Spiritual Vertailu

  Mikä tahansa liikuntaa, kuten venyttely, voi vaikuttaa meihin yläaste. Kuitenkin, jooga perustuu suurelta ole pelkästään mielen ja kehon käytäntö, vaan hengelliseen ja valaistumista.

  Valloittaminen vaikea jooga asennot voivani tuoda tunnetta fyysinen suoritus, mutta mystisiltä tunne voimaantumisen ja jopa voittamattomuudesta on henkisellä tasolla. Lisäksi jooga liittyy tajuissaan syvää rentoutumista ja usein meditaation osa - tunnetaan Savasana sanskritin kielellä - joka on tarkoitus elvyttää ja uudistaa sinua, sisälle ja ulos.

  "Savasana on, jos ihmiset ovat todennäköisimmin kokea merkitys jooga, joka on heidän tietoinen yhtenäisyyden Infinity ", kertoo Erich Schiffman, opettaja Exhale Center for Sacred Movement Venetsiassa, Kaliforniassa, ja kirjoittaja" Jooga: Spirit ja käytäntö Muutto Hiljaisuus. "

  Breathing Vertailu

  katsoo venyttely vain edellyttää, että olet hengittää normaalisti eikä pidätä hengitystä, jooga nojaa vahvasti tietynlaisten hengitys. Hyötyä täysimääräisesti joogaten, sinun täytyy hengittää syvään ja täysin, koordinoiva hengittää tiettyjä liikkeitä ja hengittää muiden kanssa. Tämä tarjoaa tehostetun happea kehon pitäen aiheuttaa parantaa verenkiertoa.