| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Lihassupistukset Käytetään jooga

  Jooga ei ole vain venyttely, rentouttava tai kiertämällä kehosi suolarinkilän, se voi myös haastaa lihasvoima ja kestävyys vähemmän ilmeinen tavalla. Voit parantaa jooga käytännössä integroimalla nämä hienovarainen lihassupistusten omalle aiheuttaa, joka mahdollistaa kehon tulee vahvempi ja tehdä tehokkaammin ajan. Ujayii Breathing
  ääni kuuluu Ujayii voi muistuttaa sinua jatkamaan hengittää hitaasti ja syvään aikana jooga käytännössä.

  vapaaehtoisesti rajoittavaa lihakset äänihuulten ikään kuin kuiskaamalla, voit luoda ääntä kun hengität nimeltään "ujayii hengitys" tai Victorious henkäys. Tämä ääni on kuvattu samanlainen valtameren kuullut kuori, mutta monet ihmiset ajattelevat se kuulostaa vähän kuin Darth Vader Star Wars. Ujayii hengitys auttaa pitämään sinut keskittynyt hengitystä, ja jotkut harjoittajat väittävät, että se auttaa lämmittää kehon.
  Mula Bandha

  lihaksia lantionpohjan ohjaus sekä virtsaaminen ja ulostaminen. Tietyissä joogamuodoista, ajatellaan, että on teetetty nämä lihakset Mula Bandha, tai "root lukko", voit pitää virtaus "prana" tai energian vuotaminen ulos kehosta. Alkaen Liikuntafysiologisen näkökulmasta, jännittämistä nämä lihakset näyttää auttamaan ytimen harjoituksia. Kuten kaikki lihaksia, käyttäessään lihakset lantionpohjan vahvistaa niitä, mikä parantaa sekä suolen ja virtsarakon hallinnan. Käytännössä sopimuksen peräaukon kohottajalihaksen teidän lantionpohjan ajattelemalla toimia otat lopettaa virtsaamista keskivaiheessa tai estää itse kulkee kaasua. Pidä kunkin supistuminen kaksi sekuntia, ja toista 15 kertaa tai kunnes tunnet lihakset alkavat väsymystä. Voit vähitellen lisätä aikaa, että sinun pitää Mula Bandha ja integroida se osaksi eri asanat. Se on erityisen hyödyllinen aikana voimakasta vinyasa "flow" luokkaa siirtymien nopeasti yhdestä ryhti toiseen.
  Uddiyana Bandha
  kovertamiseen vatsalihaksia voi myös auttaa sinua säilyttää tämä asana, joka tunnetaan Boat Pose.

  käännetty "flying-up lock" uddiyana Bandha on jatkuva nousu kalvon, tärkein lihas joka pyörittää hengitystä yhdistettynä supistuminen kaikki teidän vatsan lihaksia. Voit tehdä tämän harjoituksen, hengittää ilmaa kuin mahdollista keuhkoihin, sitten imeä vatsasi niin voimakkaasti kuin pystyt. Ilman todella hengittämästä, nosta rintakehää ja rintalastan ikään kuin yrität hengittää syvään. Tämä johtaa voimakas kovertamiseen ulos vatsaontelon, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Mula Bandha avustamaan nosto osaksi arm-tasapainotus asanas.
  Iyengarin Isometrinen supistuminen
  isometrically sopimuksen jalkalihaksiasi voi käynnistää Warrior aiheuttaa.

  Lyengar jooga korostaa oikea linjaus ja pitkä, staattinen ruumissa aiheuttaa. Kerran asana, keskittyä eri lihaksia käytetään tukemaan kehon ja intensiivisesti purista niitä lihaksia pysyessä edelleen. Nämä isometrinen supistukset nopeasti rakentaa tunnetta lämpöä ja rasituksessa elimistössä samalla edistää lihaskestävyyttä.