| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuu Rukous Tervehdys jooga harjoitukset

  On olemassa kahdenlaisia ​​"tervehdys" sekvenssit jooga: Sun tervehdykset ja Moon tervehdykset. Moon Tervehdys järjestys ei ole niin suosittu kuin Sun Salutation järjestyksessä - joka näet harjoitetaan monissa Astangajooga ja Vinyasa luokat - koska se ei ole noin niin kauan. Riippumatta, harjoitellaan Moon tervehdykset, joka tunnetaan myös nimellä Moon Rukous tervehdykset, on edullinen tapa rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa ja energiaa. History of Moon Salutations

  On olemassa muutamia muunnelmia Moon Tervehdys sekvenssin. Sekvenssi luotiin vuonna 1969, kun opettajat Biharin School Intiassa julkaistiin järjestyksessä kirjan nimeltä Pranayama Mudra Bandha. 1980-luvulla, ryhmä naisten jooga ohjaajia Kripalu Center for Jooga & Terveys kehitetty eri vaihtelua järjestyksessä. Tavoitteena takana luomassa vaihtelua oli kunnioittaa naisten elinten ja rytmejä, mutta samalla luoda sarja, joka toimi täydentää tehokkaampi, lämpö-rakennus Sun Tervehdys järjestyksessä.
  Tarkoitus Kuu Rukous Salutations

  Kuu Rukous Tervehdys on sarja Yoga aiheuttaa tarkoitus jäähtyä ja rauhoittaa kehoa. Toisin Sun tervehdykset, jotka on tarkoitus rakentaa lämpöä, Moon tervehdykset, tarkoitettu sanskritin kuin Chandra Namaskar, auttaa sinua rentoutumaan. Moon Tervehdys järjestys on hyötyä naisille, erityisesti kuukautisten aikana, vaihdevuodet tai raskaus. Sun Salutation sekvenssi on tarkoitus nostaa sykettä ja rakentaa lämmön sisällä kehosta, kun taas Moon tervehdykset viilentää ja rauhoittaa kehoa ja hermostoa.
  Erot Moon ja Sun tervehdykset

  Muut erot kahden sekvenssit ovat nähtävissä aiheuttaa, jotka tekevät ne, samoin kuin vauhtia, että kukin sekvenssi harjoitetaan. Sun Salutation on harjoitellut hieman nopeutta, ja se sisältää lujuus-rakennus aiheuttaa kuten Chaturanga ja alaspäin, Dog. Moon Salutations otetaan hitaammin, on enemmän aiheuttaa järjestyksessä (16 tai 20, riippuen siitä mikä versio olet harjoitellaan, verrattuna noin 12 Sun Salutation), ja aiheuttaa keskittyä rentoutumiseen, kuten laaja-jalkainen eteenpäin kertainen tai Side venyy.
  Kun käytäntöön Moon tervehdykset

  Harjoitellaan Moon Tervehdys järjestyksessä illalla tai ennen rennompaa joogatunnille, kuten Yin luokka , auttaa alentamaan energian ja hiljennä mielesi. On myös suositeltavaa harjoitella Moon tervehdykset päivinä tuntuu tyhjentynyt, ahdistunut, stressaantunut tai hermostunut, koska järjestys on rauhoittava koko hermostoon. Harjoitellaan Moon Salutations noina aikoina voivat tuoda lisää tasapainoa kehon ja mielen.