| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vertailu edut Tai Chi & jooga

  Jooga ja taiji ovat lempeä liikuntamuotoja, jotka vievät mielen ja kehon-hengen lähestymistapaa pikemminkin kuin vain noin fyysinen harjoitus. Molemmat ovat antiikin käytäntöjä, jotka ovat peräisin Itä: jooga Intiassa ja taiji Kiinassa. Tai chi on kamppailulaji, joka on alun perin käytetty taisteluissa, mutta on kehittynyt hitaasti, tanssillinen liikemeditaatio, jooga on myös meditatiivinen komponentti mutta muutakin staattinen aiheuttaa kuin liikkeitä. Kokonaishyöty kunkin tieteenalan ovat samanlaisia ​​jollain tapaa, ja erilaisia ​​muita. Voimaa ja joustavuutta
  Haastava jooga aiheuttaa työtä lihaksia ja rakentaa voimaa.

  Sekä Tai Chi ja jooga rakentaa voimaa ja lisätä joustavuutta. Kuitenkin, jooga, nämä edut ovat välittömästi nähtävissä, se on todella vaikea tehdä joitakin jooga haastava aiheuttaa tuntematta kipua lihaksissa ja ymmärtämättä, ajan mittaan, miten pitkälle olet tullut. Se vaatii omistautumista ja käytännössä toimimaan jopa holding asema, ja se on teidän orastavaa joustavuutta, jonka avulla voit saavuttaa asennon, ja kasvavaa voimaa, jonka avulla voit pitää sen.

  Tai chi liikkuu haastavat heidän omalla tavallaan, ja Hiipivä ja virtaava liike kasvaa varmasti sekä voimaa ja joustavuutta liikaa. Mutta se on toissijainen tavoite, ja se on enemmän kuin bonus sivuvaikutus kuin syy ihmiset etsivät taiji käytännössä.
  Balance ja Focus
  Tai chi parantaa tasapainoa liikkeessä.

  Yoga staattinen aiheuttaa ovat erinomaisia ​​parantaa tasapainoa, ja monet kannat ovat suunniteltu haastamaan sitä. Se on läsnäoloa ja keskittymistä, jotka mahdollistavat jooga opiskelija pitää vakaana vaikeasti asennot, ja tämä yhdistelmä mielen ja kehon harjoitus on yksi joogan suurimmista kiinnittää.

  Tai chi on kuitenkin parempi parantaa tasapainoa kävellessä , koska nesteen liikettä yhdestä tarkka lakon tai lohkon toiseen. Filosofia taiji perustuu yin-yang käsite, että elämä on aina tasapainossa positiivisen ja negatiivisen välillä, joka on avain koko käytäntö, joka on noin käyttämällä negatiivista energiaa positiivisen tuloksen. Se myös vahvistaa jalat, lonkan nivelet ja ytimen parantaa vakautta. Rinnalla nämä fyysiset edut, oppiminen liikkuu ja harjoitellaan katat rakentaa keskittyä, samanlainen jooga.
  Stressin vähentäminen
  Tai Chi on hyvä vähentää stressiä.

  keskittämisen, oikea hengitys tekniikoita ja meditatiivinen mielentila tarvitaan sekä jooga-ja taiji ne molemmat rauhoittava. Jooga, siellä on lisäetuna reclined meditaatio osan tai Savasana, jota harjoitetaan lopussa istuntoon. Nämä yhdistelmät fyysistä ja henkistä prosessit auttavat vähentämään stressiä ja ahdistusta, parantaa mielialaa ja parantaa yleistä hyvinvointia, mukaan MayoClinic.com. Nämä käytännöt voivat myös tehdä sinusta tuntuu toimivalta, jossa sekä valloittaa uusia koulumenestykseen, ja taiji koska Combat-pohjainen liikkeitä.
  Kroonisista terveysongelmista
  Yoga voi parantaa ryhtiä ja auttaa selkäkipuja.

  Sekä jooga ja taiji voi harrastaa ihmisiä monista tasoisille kuntoisille ja ikäisille. Tämän vuoksi molemmissa lajeissa usein suositellaan vanhusten ja loukkaantui. Venyttely ja vahvistaminen näkökohtia jooga on todettu parantaa ryhtiä ja lievittää selkäkipuja, koska on taiji n hidas ja lempeä liikkeen.

  Tai Chi on tutkittu laajasti ja todettu olevan hyödyllistä käsitellä olosuhteissa, niveltulehdus, rintasyöpä, sydänsairauksia ja Parkinsonin tauti. Samoin "Jooga voi vähentää riskitekijöitä kroonisten sairauksien, kuten sydänsairauksien ja korkea verenpaine. Jooga voi lievittää kroonisia sairauksia, kuten masennus, kipu, ahdistus ja unettomuus, "mukaan MayoClinic.com.