| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Pose nimet

  Käyrä ylös kuin käärme Cobra, riemuitsevat kuin koreografian Shiva Lord of Dance, ryhdistäytyä ja juurtunut puu. Jooga aiheuttaa ovat värikkäitä nimiä Englanti herättää muotoja ja liikkeitä rutiinia. Niiden alkuperäisessä sanskritin, jotkut nimet ovat hienosti kerroksittain, viittaamatta tarinoita antiikin kirjoituksia, jotka osoittavat, miten elää moraalinen, tasapainoista elämää. Soita se Adho Mukha Svanasana tai alaspäin, Dog, sinulla on vielä saada kantapäät maahan. Sounds of sanskritin

  joogaopettaja voi venyttää luettelo aiheuttavat nimet järjestyksessä, että sinulle jää naarmuuntumisen pään sijasta päästä varpaille. Alkuperäiset nimet jooga aiheuttaa ovat sanskritin kielellä, 7000-vuotias Indo-eurooppalainen kieli. Hindut uskovat, että äänet sanskritin ovat itse pyhä ja laulamassa tai sanomalla ne ääneen on henkinen harjoitus. Aiheuta nimi on aina yhteensä enemmän kuin yksi sana sanskritin kielellä, koska se päättyy "asana", joka on sana ryhti tai aiheuttaa. Alussa nimi kuvaa aiheuttaa. Joten, Padanghustasana hajoaa Pad - jalka, Anghusta - isovarvas, ja Asana - aiheuttaa. Tavoitella jalat isovarvas aiheuttaa.
  Not So Antiikin

  Jooga itsessään on tuhansia vuosia vanha. Patanjali n Yoga sutrat on noin 2000 vuotta vanha, mutta jooga kehitetty suullisen perinteen vuosituhansien saatossa ennen kirjoitettu. Ja mitä on kirjoitettu joogaa antiikin kirjoituksia ja kommentteja olivat opetuksia ja ohjeita meditaatio, hengitys käytännöt ja hengellisen filosofian. Vaikka yleisesti luullaan, ne kunnianarvoisa nimet historiallisen jooga aiheuttaa ehkä ole läheskään niin vanha jo kirjoituksia. Cambridge jumaluus tutkija tohtori Mark Singleton, kirjallisesti "Yoga Journal," tiedot hänen etsiä alkuperää nykyajan jooga aiheuttaa. Singleton huomasi, että Krishnamacharyan, Intian salvia, jotka opettivat kaikkein vaikutusvaltaisin jooga opettajat 20-luvulla, loi nykyaikainen käytäntö perustuu klassiseen hindulaisuus, Länsi voimistelu, myöhään 19th-luvun Indian paini harjoituksia ja aiheuttaa hän väitti oppinut visioita joogi kantaisä ja tutkimuksen Brahmachari, luola-asunnon jooga mestari.
  Picture aiheuttaa

  satoja aiheuttaa joogan harjoittajat valita tänään jakautuvat useaan pääryhmään, perustuu fysikaalisiin asentoon. Tehokkaasti järjestyksessä voi päättää kunkin luokan ja räätälöi vaikeustaso on opiskelija tai luokan. Luokat ovat pysyvä, backbends, eteenpäin mutkia, istuvat ja käänteitä, ydin, käsivarsi saldot, käännellen ja korjaavat aiheuttaa. Muistaa järjestyksessä helpottuu kun tajuat nimet luovat kuvan sinulle. Happy Baby on keskeinen aiheuttavat jossa makaat selälläsi, taivuta polvia ja napata varpaat sormenpäillä. Vuonna Aura, inversio, elimistö muodostaa auran muotoon kun tasapaino hartioille, nosta vartalo ja koskettaa lattiaa pään taakse kanssa laajennettu jalat. Side Plank on yhden käden tasapaino, jossa voit elättää itseään toisaalta nostaa toiseen käsivarteen kattoon ja pidä kehosi suoraan päästä varpaisiin.
  Story aiheuttaa

  jooga aiheuttaa nimet tulevat Raamatun kertomuksia, jotka sisältävät vihje siitä, miten lähestyä heitä. Marichi oli poika Brahma, isoisä Surya, tulinen auringon jumala, ja isoisän Manu, proto-Adam Vedic Raamatun. Marichi tarkoittaa "valonsäde" ja Marichyasana, Pose omistettu Sage Marichi, kunnioittaa hänen monimutkainen ja lahjoja lämpöä, valoa ja ihmisen älyn. Hengitä tasaisesti kun siirrytte istuvan eteenpäin mutka, yksi jalka laajennettu täysin eteen, jalka koukussa. Toinen jalka taipuu polvi, piirretään lähellä vartalo, jalka tasainen matto. Pää koskettaa polvi säären ja kädet ovat pyyhkäisi takaisin ja tarttui takana sinua, kun pidentää torso. Tietoisena, tasainen hengitys virkistää sisäelimiin, stoking ruoansulatuskanavan tuleen, koska pidät aiheuttaa, vaikka huomiota sen koukerot rauhoittaa mielen.