| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga asanat Hip stablization & Strength

  Get hip - jooga asanat, jotka parantavat sekä voimaa ja vakautta terveellisempää lonkat. Lonkat ovat napa jossa alavartalon liittyy torso, työntää sitä kautta tilaa ja voit - sulavasti ja vaivattomasti - istua, seistä, sprintti, taivuta eteenpäin ja taaksepäin ja pop osaksi Lotus aiheuttavat päivittäin meditaatio. Vahinko lantiolihasten rajoittaa liikkuvuutta ja aiheuttaa sietämätöntä kipua. Työskentely lantiolihasten pitää ne äänisen ja huippukunnossa tarkoittaa kohdistaminen extensors - myös gluteeni; flexors - myös iliopsoas; adductors ja kaappaajien, jotka liikkuvat jalan sivuttain, ulkoisen ja sisäisen rotaattoreita että kääntää jalat. Lämmetä ennen puuttua jooga aiheuttaa, että tavoite teidän lantion etulyöntiaseman lonkan kunto. Jooga lämmittely, eteenpäin ja taaksepäin lantion kallistuu, ja aurinko tervehdyksiä kanssa Mountain aiheuttaa, keuhko, eteenpäin mutkia ja alaspäin, Dogs, tarjoaa asanat että venyttää ja vahvistaa lantiota. Inside Job

  Chair aiheuttaa auttaa lantion sijoitus. Alkaa Mountain aiheuttaa, laittaa kädet lantiolla, jalat hip-leveys toisistaan, taivuta molemmat polvet ja anna selkään törröttää, kallistamalla lantiota eteenpäin. Pidennä selkärangan ja laajentaa molemmat kädet kattoon, tunne venytys vartalon ja harjoittaa ydin lihaksia pitää asentoon tasaisesti viiden rauhallinen Hengitä.
  Lounge Lizard

  Syöksy osaksi Lizard poseeraamaan psoas ja hip flexors. Aseta kädet sisällä oikea eteen jalka syöksy ja tuo vasen polvi matto. Laske alas käsivarret - käyttää lohkoja, jos tarvitset niitä - ja työntää oman tailbone alle. Odotan kun hengität viisi vaille kahdeksan kertaa, sitten vaihtaa puolta.
  Ole seistä

  vakauttaa lantion ja suojata polvet, vahvistaa piriformis - tasainen lihas takana lonkkanivelen ja alla pakara - ja hip kääntölaitteet. Warriors II ja III ovat hip-vahvistaminen seisoo aiheuttaa. Warrior II, edessä polvi on vääntynyt 90 astetta, hip koukussa, varpaat eteenpäin. Takajalka on osoittautunut lonkassa, laajennettu taaksepäin, jalka litteänä maahan poispäin kehosta. Vartalo on hieman käännetään eteenpäin, lonkat potenssiin, käsivarret ojennettuina olkapään korkeudella, pää eteenpäin. Warrior III on kyse kehon painon ja tasapainon. Tukijalka on suora, jalka tasainen, varpaat eteenpäin. Torso käsivarret ja vastakkaisen jalan on edennyt täysin suorassa linjassa sormenpäät varpaat, muodostaen suoran kulman tukijalka. Lonkat ovat jopa ja samansuuntainen lattian. Yritä pitää asettaa yhden minuutin ennen kuin vaihdat puolta.
  Hip Runners

  Runners tarvitse murehtia yli polvilleen, koska ne punta päivittäin polkua. Liikakäyttöä lantiolihasten voi aiheuttaa vammoja joten muutama jooga aiheuttaa vuonna studiossa tai polkuja loppuun voisi auttaa välttämään aikaa pois parantua. Yksijalkainen kuningas Pigeon aiheuta osumia hip flexors, gluteeni, piriformis, psoas ja nivusiin lihaksia. Aloita kontallaan ja siirtää oikean jalan eteen, taivutus polvi joten oikea kanta on edessä vasen lonkka. Samaan aikaan, laajentaa vasen jalka taakse, varpaat ojennettuna. Lonkat ovat potenssiin kun istua venytykseen. Selkärangan, ja päälaella, kurkottaa kattoon. Pidä aiheuttaa yhden minuutin ja kytkin jalat. Warrior II ja alaspäin, Dog kaksi tehokkaampia lisäyksiä juoksijan arsenaali.