| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tapoja Liikunta pallea Chakra

  sisuspunos sijaitsee ylä vatsaonteloon, noin kaksi tuumaa navan yläpuolella. Pallea taloa kolmas chakra joka vastaa tahdonvoimaa. Kun pallea chakra on epätasapainossa, itsesi usein huono itsetunto ja fyysisesti kärsivät ruoansulatuskanavan ongelmia. Jos chakra-keskus on suljettu, saatat tuntea huolissaan ja väsynyt. Kun keskusta on liian avoin, itsesi usein tarvetta valvoa ja arvioida, joka voi kääntyä vihaksi. Kun tämä alue on tasapainoinen, tuntuu toimivalta ja luottavainen, ilman tarvetta kontrolloida. Tasapainottaa tätä chakra, voit fyysisesti työskennellä lihaksia ja kudoksia, jotka sijaitsevat ja sen ympäristössä pallea. Warrior I ja II
  Warrior I ja II stregthen ja avaa pallea.

  Warrior I ja II ovat jooga aiheuttaa tai asanat, jotka laajentavat pallea, jonka avaamisen vaikutus chakra keskustassa. Voit tehdä Warrior I jooga aiheuttaa, tulevat sisään syöksy kantapään selkää jalka maahan. Reach kädet suoraan ylöspäin kohti kattoa. Osallistu lihakset ydin, ja pallea, pitää keskellä kehoa tasaisesti viisi Hengitä. Kuten kuoritta avoin Warrior II, kädet laajentaa "T" muoto ja hieman raolleen. Pitäkää Warrior II viisi Hengitä.
  Bow Pose
  Bow aiheuttaa päälle ja avaa kolmannen chakra.

  Bow aiheuttavat on jooga aiheuttaa joka auttaa avaamaan vartalon eteen ja harjoittaa alueella pallea. Voit tehdä tämän aiheuttaa, makuulla vatsallaan. Taivuta polvia ja päästä kädet napata ulkoreunasta jalkojen tai nilkkojen. Piirrä polvet lähellä toisiaan ja hitaasti potkia jalat kohti kattoa. Koska jalat nosta korkeampi, reisien ja rintakehän nousee irti maasta, avaaminen ja venyttely alueen oman pallea. Pidä viidestä 10 henkeä ja vapauttaa maahan.
  Kyynärvarren Plank
  Kyynärvarren lankku ja lankun aiheuttavat vahvistaa lihaksia pallea.

  kyynärvarren lankku myös vahvistaa ja harjoittaa oman pallea. Makaa vatsaan ja pönkittää itseäsi kyynärvarret. Kyynärvarret tulee olla yhdensuuntaiset ja kyynärpäät alla hartiat. Tuck varpaiden alla ja kiinnittää navan omalle nostat polvet ja vatsa matolta. Muuttamista, pitää polvet maassa. Pidennä lapaluiden alas selkää ja pitää ryhtilihakset mukana. Pidä viidestä 10 Hengitä, vapauta sitten maahan.
  Criss Cross
  kiertämällä ytimen Criss Cross antaa syvän harjoitus lihasten ympärille kolmas chakra.

  Twisting ydin harjoituksia, kuten Criss Cross, toimi syvälle lihaksiin pallea. Makaa selälläsi, tuo polvia pöytälevy asennossa kädet lomitettu pään takana. Kuori pään ja hartiat irti matto ja vetää napa selkärangan. Paina alaselkää osaksi matto. Hengittää kun hitaasti pidentää ja laajentaa oikea jalka ja kierrä vasen olkapää ja kyynärpää poikki. Hengitä kun tulet takaisin keskustaan. Hengittää kun pidentää ja laajentaa vasen jalka ja kierrä oikealla olkapää ja kyynärpää poikki. Hengitä palata keskustaan. Toista viidestä 10 kertaa kummallakin puolella.