| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Esimerkki Yoga Class

  huikeat 13 miljoonaa amerikkalaista käytännössä jonkinlaista mielen ja kehon käytäntöä kutsutaan jooga mukaan 2007 National Health Interview Survey. Tämä mielen ja kehon liikemeditaatio liikuntalaji liittyy selvä filosofia yhdistettynä sarja asennot, hengitys harjoituksia ja meditaatiota. On olemassa useita erilaisia ​​jooga, vaihtelevat nimi ja intensiteetin tasoja hitaasti virtauksen kuuma homegirl ja kuuma tehoasetuksella. Hatha jooga, joita yleisesti harjoitetaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa, kuvaa fyysistä käytännöt jooga ja sisältää tyylejä, että olet todennäköisesti kuulleet: Ananda, Astanga, Bikram, Iyengar, Kripalu ja Kundalini, mm. Sarjat pituus vaihtelee ja tyyli, mutta on tiettyjä yhtäläisyyksiä. Tarkennus
  Tämä mielen ja kehon luokan kestää missä tahansa 30-90 minuuttia.

  pääset rauhallinen tyyneys epitomized joogan harjoittaminen vaatii hieman säätöä mielen ja ruumiin, siirtyminen pois häiritsevä touhu-vilske day-to-day pikkuasioihin ja tutkimuksissa. Siksi Joogatunnin avautuu hetken omistettu teko keskitys. Tällä hetkellä opettaja voi ohjata luokan läpi yhdessä laulamassa mantra - sana tai ääni toistetaan auttaa keskittymistä. Yleensä tämä on "Om." Jotkut ohjaajat voivat johtaa myös rentouttava hengitys tai visualisointi liikunta, lukea mielekästä runo tai nopea opiskelijoita hiljaa asettaa aikomus. Se on kaikki nimissä keskittyä energian ja valmistautuu kaivaa sisäänpäin enemmän henkistä tai hiljainen pelimaailmaan.
  Warming

  Heti keskitys käyttöönoton, luokka alkaa saada lisää fyysistä ja viettää vähintään 5 minuuttia tekee lempeä aiheuttaa lämmittää lihaksia valmisteilla siirtyä syvemmälle aiheuttaa joka edelleen tasapainossa ja venyttää kehon. Tähän voi liittyä venyy kuin kissa-lehmä, lempeä olkapää hissit, pää rullina tai jopa silmän harjoituksia.
  Pääjaksossa

  Kun lihakset ovat kuumentunut up, joka kestää yleensä vähintään 5 minuuttia ja mitä monet jooga opettajat kutsuvat "saada mehukas," on aika turvallisesti ottaa kehon edelleen aloittamalla tärkein sarja aiheuttaa joka muodostaa pääosan luokan. Sarjat ovat pituudeltaan 30-90 minuuttia, niin kuinka kauan tämä kimpale luokan kestää vaihtelevat, mutta ainakin 15 minuuttia vietetään virtaa läpi sarjan aiheuttaa. Samanlaisia ​​tanssia koreografien, jooga ohjaajien yhdistää merkkijono aiheuttaa tavata tavoite - avautuminen lonkat, pidentäminen ja /tai helpottaminen selkärangan - tai vastaamaan opiskelijoiden pyynnöt suosikki aiheuttaa. Kyyhkynen täällä, keula siellä.
  Rentoutuminen

  lopullinen rentoutumista osa Joogatunnin tehdään shavasana aiheuttaa, joka kääntää ruumis. Se ei ole kuin tyypillinen harjoitus jäähtyä, joihin voi liittyä inkivääri venyy tai aiheuttaa samanlaisia ​​kuin löytyy lämmetä. Sen sijaan se on alas tasaisesti selässä, usein pimeässä, kädet ojossa ja täysin rauhallinen. Se huipentuu työn luokassa, hiljainen hetki ryhtyä miellyttävä tapahtuneet muutokset elimistössä. Tämä tunne täydellinen rentoutuminen on usein rauhallinen palkkio, että toistuvasti vetää opiskelijoita takaisin jooga studiot. Päätyttyä shavasana, luokka lausuu sulkeminen mantra yhdessä, yleisimmin "Om."