| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kundalini Harjoitukset ennen nukkumaan

  Kundalini jooga on eräänlainen jooga, joka keskittyy sekvenssit harjoituksia, meditaatioita ja hengitys työtä, tasapaino energiaa kehon ja mielen. Kundalini harjoituksia kutsutaan kriyas, jotka ovat usein nimetty käsittelemään erityisiä vaivoja energia keskuksia kehossa. Ne, jotka käytännössä Kundalini jooga säännöllisesti kuvaavat usein yhdistelmä kriyas, hengitys ja meditaatio voimakas ja muokkaava väline. Jokainen näistä yhdistelmistä voidaan käyttää tietyn vaiva kehon ja mielen, kuten unettomuutta tai stressin helpotus. Polvillaan Torso Circles
  Polvillaan ympyrät ovat Kundalini aiheuttaa.

  Kundalini jooga edistää yhä ylöspäin energiaa noin selkärangan hitaasti pyörivät ympyrää vapauttaa tämän energian. Kun energia vapautuu, mieli ja keho tasapainossa ja pystyvät nukkumaan. Aloita istuu kantapäät polvet yhdessä. Cross kädet ja nosta kyynärpäät pois kehosta. Alkaa pyöriä oikealta vasemmalle, jolloin ympyrää ylävartalo. Pidä lantio kantapäihin. Jatka kolme minuuttia ennen vapauttamista.
  Istuva Lift ja Taita
  Forward Taittuu auttaa edistämään hermoston ja tasapainon tunteita.

  istuma taittuu ja putoaa edistää ja tasapainottaa hermoston, ruoansulatus ja tunnejärjestelmiä harjoittamalla Kundalini "elämän hermo", joka toimii jopa reisien takaosassa. Voit tehdä, istua jalat ojensi ja yhdessä. Tuo kädet lantiolla, jossa kyynärpäät hieman koukussa. Suorista kädet nostaa lantiota hieman irti maasta. Vapauta kädet ja pudota alas. Toista 10-15 kertaa. Kun viimeinen kierros, taita eteenpäin jalkojen yli pitkä selkä. Reach ja vedä varpaat harjoittaa Kundalini "elämän hermo."
  Bridge Pose Variations
  Bridge aiheuttavat auttaa tasapainottamaan hermoston ja edistää unta.

  Bridge aiheuttaa käytetään Kundalini jooga auttaa tasapainottaa hermostoa ja edistää rentoutumista, joka voi johtaa parempaan nukkua. Suorittaa Kundalini Bridge aiheuttaa, selällään polvet linjassa lantion ja korkokengät suoraan polvet. Tuo käsi linjan mukaisesti hartiat, niin kädet, jalat ja vartalo ovat suorat. Pidä kahdesta kolmeen minuuttia sitten pienempi. Toista oikea jalka nostetaan 60 astetta ja sitten vasen jalka 60 asteessa, yhden ja puoli minuuttia kummaltakin puolelta. Hitaasti pienempi vapauttaa kokonaan.
  Hengitys ja meditaatio
  Meditaatio ja hengitys työ auttaa rauhoittamaan ja keskustaan ​​mielen ja ruumiin.

  Hengitys ja sovittelua käytetään molempia rauhoittaa mielen ja hermoston, joka auttaa edistämään rauhalliset yöunet. Näiden kahden yhdistelmä voidaan käyttää Kundaliini käytäntöjä. Istu mukavasti ristissä-jalkainen asentoon. Sulje silmäsi. Hengitä sisään ja ulos syvästi ja täysin kolme kertaa. Seuraavalla hengittää, nosta kädet teidän puolin noin korkeus hartiat. Pidä kahdesta syystä, ja sitten hengittää ja laske ne alas. Toista kolme kertaa.