| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Olka-avaaminen jooga harjoitukset

  Tight, kipeä hartiat ovat usein sivuvaikutuksena kiireiseen elämäntyyliin, joka voi sisältää mitä tahansa istuu pöydän ääressä 8 tuntia nosto ruokaostokset autoon. Jotta hartiat tauko ja helpottaa jännitystä, sinun tarvitsee vain levittää teidän joogamatto ja vihkiydyt säännöllinen käytäntö. Seuraavat olkapää-aukko jooga harjoituksia, järjestetään kolmesta viiteen henkeä kukin venyttää ja vahvistaa hartiat, parantaa liikkuvuutta ja ehkä jopa tehdä sinusta tuntuu onnellisempia kuin tulet kivuttomasti. Alaspäin suunnattu Dog
  alaspäin suunnattu Dog rauhoittaa stressiä, koska se ulottuu hartiat.

  Alkaa kädet ja polvet sormilla Levitä. Kohdista hartiat yli ranteet ja lantion yli polvet. Curl varpaiden alla, ja hengittää kun painat ylös ylösalaisin "V" muoto. Kiinteyttää teidän ulkovarren kun painat osaksi perustaa oman etusormea. Avartaa lapaluiden ja vetää ne kohti tailbone, pitää päänsä hartioille kun hengität.
  Down Dog Tanssija

  alkaen alaspäin suunnattu Dog, varvas -kantapää jalat yhdessä kunnes iso varpaat kosketa. Hengitä, nosta oikea jalka ilmassa ja taivuta polvi. Nosta oikea kätesi irti lattiasta ja ymmärtää oikea jalka ylhäältä. Yhtä jakaa painonsa vasemmalla kädellä ja vasen jalka. Kick oikea jalka käteesi Arch selkärankaa ja venyttää rintaan ja olkapäät. Paluu alaspäin suunnattu Dog ja toista vasemmalla puolella.
  Eagle Pose

  Jälleen alaspäin, koira, kävellä jalat alkuun matto ja tuo iso varpaat koskettaa, kantapäät hieman erosimme. Hengitä ja seisomaan kun venyttää kädet pään yläpuolella, jossa hauis kehystys korvia. Exhale ja kääri oikean käsivarren alla vasemmalla, rajanylityspaikkaa kyynärpäät ja sitten taas ranteet ja paina kämmenet yhteen. Taivuta polvia ja jauhetaan alas vasen jalka. Nosta oikea jalka ylös ja ylittää sen vasemman polven yli. Osoita oikealla varpaat kohti lattiaa tai levätä kevyesti teidän matto tukea kun tasapaino. Jotta lisätään haaste, kääri oikea jalka ympärille vasemmalla vasikka. Purkaa kädet ja jalat ja toista vasemmalla puolella, kädet ja jalat päinvastaiseksi.
  Lord of the Dance Pose

  Vuodesta seisten, hengittää ja päästä kädet yläpuolella. Oman painon teidän vasen jalka, taivuta oikea polvi. Reach takaisin oikealla kädellä ja pito sisällä oikea jalka, pitämällä peukalon ylöspäin, jotta oikea olkapää roll auki. Varmista, polvet ovat yhdessä. Pidä vartalo pystyssä ja häntäluun huomautti kohti lattiaa, potkia oikealla kädellä. Luo "C" käyrä selkärankaa ja paina teidän sisä reidet toisiaan kohti. Venytä vasen käsi eteen, ja työskennellä kohti teet oikea reisi vaakatasossa. Aseta jalka takaisin lattialle ja toista vasemmalla puolella.
  Laajennettu Puppy Pose

  Tule alas kädet ja polvet ja kävellä kädet eteenpäin muutaman tuumaa . Rest otsaasi teidän matto, tai viltti, ja rentouta niska. Paina yläosien jalat osaksi matto ja hengittää kuin painat lantiota takaisin kohti kantapäät. Ylläpitää hieman kaartuva alaselässä kuin painat kätesi matto. Pidä käsivarret aktiivinen koko aiheuttaa, jossa kyynärpäät nostetaan pois teidän matto.