| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Rajoitukset Arm takeltelua jooga

  Jooga, tiettyjen aiheuttaa voidaan "sidottu" laajentamalla aseita niin paljon, että ne saavuttavat takanasi syleillä yhdessä. Hartiat avoinna läpi edessä rintaa, ja lapaluiden puristaa yhteen takanasi. Kädet päätyvät yleensä kiertyy selkää ja joskus jopa jalat ja lonkat, syleillä kädet taaksesi. Nämä varsi sitoo ovat kehittyneet muunnelmia, jotka auttavat avaamaan rintaan ja olkapäät, mutta ne voivat usein rajoittaa tiettyjä rajoituksia kehossa. Hartiat

  arm sitoo olkapäiden kierretään auki ja takaisin jotta rintaa auki ja kädet tavoittaa edelleen takanasi on lukko. Kun hartiat ovat tiukat, ne rajoittavat ulottumattomissa kädet ja usein rajoittavat määrä sitoa löydät. Avata hartiat valmisteltaessa sitoa, lukko kätesi selän taakse ja rullaa hartiat taakse ja alas. Nosta kädet ristissä pois takaisin hartiat venyttää. Tämän lisäksi venyttää, varmista venyttämään hartiat jälkeen nostamalla painoja pitää ne joustavat.
  Chest

  rinnassa on usein tiukka ja taipui hieman johtuen huono asento koko päivän. Vuonna käsivarsi sitoa, rintaa tarvitsee vastakkaisen aukon - laajentaa keskustasta eikä luhistua siihen - auttaa saavuttamaan sitoa. Kun rintaa uppoaa itselleen, se rajoittaa kykyä hartiat avata, mikä rajoittaa ulottuville takaisin ja noin sylissäsi. Valmistella rinnassa sitoa, kokeile muutama lempeä backbends, kuten vauva kobra tai silta aiheuttaa, joka avaa keskustasta rintaa. Molemmissa ajatella liikkuvan olkapäät takaisin, pitää solisluu leveä ja painamalla rintalastan eteenpäin ja avata.
  Jalat ja lonkat

  Arm sitoo liittyy usein kääre syliinsä yhden tai molemmat jalat syleillä osaksi sidottu aiheuttaa. Jos takareisien tai lonkat ovat tiukat, jalat eivät yleensä joudu suorassa linjassa sitoa. Useimmissa sitoo, kuten Warrior II, lantio ovat auki ja painamalla kohti maata, kun taas lamaannuttaa on maanpinnan suuntaisesti jalkaan sidot ympärille. Jos lantion tai lamaannuttaa nostaa pois paikoiltaan, sinun on ylimitoitettu hartiat, rinta-tai aseiden ja ehkä pysty sitomaan täysin. Voit avata jalat ja lonkat, kokeile pysyvän eteenpäin kertaiseksi, jossa voit pudottaa päätä kohti säärissä tai Cobblers aiheuttaa, missä istut jalkapohjat yhdessä ja polvet laaja auttaa löysää jalat.

  Arms - Lihakset ja pituus

  jooga käsivarsi sitoa, kädet tekevät niin meneviä ja tarttumalla löytää lukko käsissä. Jos lihaksia ovat tiukat, ne voivat vetää aseita lyhyt ja salli heidän pidentää täysin löytää ulottuville kaikki päin tulee sitoa. Arm ulottuu auttavat pidentämään tiukka aseiden Alaspäin suunnattu Dog, lapsen "poseerata kädet venyttely eteenpäin, ja Puppy aiheuttaa. Lisäksi, jos sinulla sattuu olemaan hyvin lyhyt aseita, sinulla voi olla vaikeuksia löytää sitoa, ellet käytä jooga hihna auttaa.