| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paras Harjoitukset täydentää Bikram Yoga

  Bikram jooga on ollut noin pidempään kuin saatat ymmärtää, tähdet lauloivat ylistystä kiihkeässä liikuntamuoto jo vuonna 1970. Suorittavat kaksi sarjaa 24 asennot ja kaksi hengitys harjoituksia 90 minuuttia huoneet lämmitetään 104 celsiusta 40 prosenttia kosteus on fyysisesti haastavaa, liioittelematta. Bikram jooga asanat voi parantaa joustavuutta koko kehon ja antaa voimaa voittoja, varsinkin jalat ja lihakset ydin. Löytää täydentäviä toimia tasapainottaa harjoituksen hoito parantaa yleistä kuntoa. Know Your Goals

  Koska jokainen aiheuttaa pidetään enintään yhden minuutin, Bikram jooga korostaa joustavuutta, staattinen Alakehon lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä. Hitaus luokkia ei haasta sydämen tai keuhkojen tuntuvasti, ja vaikka ylävartalon joustavuutta parannetaan Bikram jooga, ei asanat standardin järjestyksessä rakentaa voimaa kädet, rinta, olkapäät ja yläselän. Arvioi kunnon tavoitteet: Onko urheilu pidät, haluatko vain hyvä harjoitus, tai haluaisit kilpailla urheilullinen tapahtumia kuten triathlon? Määritellään, mitä haluat ulos kuntoiluohjelmaansa määrittää, mitkä alueet keskittyvät tasapainottamaan Bikram jooga käytännössä.
  Sydän harjoituksia

  American College of Sports Medicine suosittelee, että useimmat aikuiset kerääntyvät vastaa 150 minuuttia kohtalaisen sydän liikuntaa viikoittain, jotta saavutetaan ja säilytetään terveyshyötyjä. Tämä toiminta voi olla mitä pidät, että toistuvasti ja jatkuvasti harjoittaa oman suuria lihasryhmiä, kuten kävely, pyöräily, uinti tai tanssia. Tavoitteesi määrittää, mitä muotoja sydän toimintaa voit valita, jos pelaat tennistä, esimerkiksi, voit valita Intervalli, joka parantaa sprinting kapasiteettia. Vuorotellen päivän iskunkestävä toimintaa, kuten käynnissä alemman vaikutus toimintaan, kuten kävely parantaa luuston terveyden ja voi minimoida kulumisesta teidän nivelet.
  Strength-harjoituksia

  Bikram jooga rakentaa lihaskestävyyttä jaloissa ja alaselässä. Lisäämällä ylävartalon voimaharjoittelu voi parantaa urheilusuoritusta ja kykyä harjoittaa päivittäisiä askareita kuten poimien lapset ja kuljettaa päivittäistavaroita. Kahdesti viikossa perättäiset päivää, suorittaa vähintään kaksi kahdeksan 10 toistoa harjoituksen jokaisen suuren lihasryhmän ylävartaloa. Esimerkkinä voidaan pullups selkää ja aseiden, piirtoheitin puristimet painoilla hartioille, ja punnerrusta oman rintalihasten. Lisäksi suoritetaan vatsan voimaharjoittelua kuten rutistus auttaa suojelemaan lihaksia alaselässä. Tämä ylävartalon harjoitus voitaisiin tehdä 15 minuuttia, ja ottaen Bikram luokan suoraan jälkeenpäin ulottuisi näitä lihaksia kauniisti.
  Edetä varoen

  tarkistaa lääkärin ennen alkua tai tehdä muutoksia liikunnan kuuri. Sisältävät erilaisia ​​harjoituksia kuuri myös kahdesti viikossa Bikram jooga luokat voivat maksimoida mahdollisuutesi elää kunnossa, terve elämä.