| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Best Travel jooga

  Matkustaminen voi olla ihana ja seikkailunhaluinen kokemus. Se voi myös johtaa kireys, jäykkyys ja jännitys kehossa aiheuttanut liian paljon istunnossa ja liikaa stressiä. Jooga voi auttaa vapauttamaan tämän jännitystä ja auttaa sinua on parempi, mukavampi matkustaa kokemus. Jalat
  Venyttely takareisien voi auttaa venyttää jalat matkoilla.

  Istuu lentokoneessa tai autossa tuntikausia kerrallaan voi aiheuttaa jalat kipeänä ja muuttuu kovaksi. Takareisien ja quadriceps tiukentaa kun jalat pysyä taivutettu niin kauan, ja tämä voi aiheuttaa kipua polvissa. Jooga aiheuttaa, kuten istuvat ja seisovat eteenpäin taittuu, vapauta takareisien ja vähentää niihin liittyviä jäykkyyttä ja kipuja. Alkaen pysyvä, taita eteenpäin ja tuo päätä kohti säärissä. Kääri syliinsä takana jalat ja piirtää itse hieman pidemmälle. Pidä viidestä 10 Hengitä.
  Hips
  Hip ulottuu avaa lonkkanivelen ja vapauttaa jännitteitä alaselässä.

  istuminen pitkiä aikoja voi luoda tiukka lonkat. Matkalla voi myös olla stressaavaa, ja joidenkin mukaan jooga käytäntöjä, lantio voi tulla tiukka, kun olet stressaantunut, aivan kuten hartiat ja niska. Kun lonkat ovat tiukat, ne vetää lihakset alaselän ja polvet. Lievittää tätä kireys ja stressi, kokeile jooga aiheuttaa kuten Pigeon aiheuttaa, suutarin Pose tai Happy Baby. Suorittaa Pigeon, syvempi ja hip venyy, syttyvät kädet ja polvet. Työnnä oikea polvi eteenpäin kohti oikea ranne ja kulma sinun Shin poikki vasemmalle, koska se nojaa maahan. Reach vasen jalka suoraan taaksesi ja pidä Pigeon aiheuttaa. Pidä viidestä 10 henkeä ennen kuin kytket puolin.
  Torso
  Venyy voi lievittää jännitystä takaisin ja puristus puolin vyötäröä.

  torso sisältää your abs, puolin, rinnassa ja takaisin. Lihakset tällä alueella voi tulla tiukka matkustaessaan huonon ryhti istuu liian kauan. Takaisin tulee usein liian pyöristetty, kun sivut, abs ja rinnassa tullut pakattu ja uponnut. Vapauta kireys, jooga aiheuttaa esimerkiksi pysyvän Half Moon, Cat /Cow, ja Side Plank voi auttaa pidentämään eteen ja sivuille kehon kohdista lihakset takaisin ja avaa arkku. Seisoville Half Moon, aloita pysyvä ja päästä kädet yläpuolella. Lukko kädet ja nojata oikealle, venyttely vasemmalla puolella. Pidä viidestä 10 Hengitä sitten vaihtaa puolta.
  Hartiat ja niska
  Shoulderstand voi vapauttaa stressiä ja jännitystä niska ja hartiat.

  hartiat ja niska tulee usein tiukka alkaen huono ryhti ja liikaa stressiä. Molemmat asiat voidaan laukaista matkoilla. Puristava hartiat ja niska voi aiheuttaa jännitteitä päänsärkyä ja selkäkipuja. Vapauta tällä alalla, kokeile jooga aiheuttaa kuten Shoulderstand. Saat Shoulderstand, selällään ja saavuttaa varpaiden yli pään. Tuo kädet selkäsi tukea. Osallistu ydin ja nosta jalat kohti kattoa kuin kädet kävellä selkää. Sinut tuettu maahan olkavarret ja olkapäät, kun takana nostetaan irti maasta. Pidä viidestä 10 henkeä. Yksinkertainen, lempeä julkaisu, istua polvillaan. Lukko kädet selän taakse ja tavoittaa heidät ylös ja pois teiltä. Pidä viidestä 10 Hengitä.