| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kolme Yoga aiheuttaa pitää sinut Terveet

  säännöllinen jooga käytäntö voi olla avain pysyä terveenä. Johdonmukainen joogan harjoittaminen voi tukea ruoansulatusta, auttaa vapauttamaan ja poistaa myrkkyjä, rakentaa voimaa, vapauta jännitteitä ja jopa parantaa verenkiertoa ja liikkeeseen imusolmukkeiden nesteitä. Kanssa monenlaisia ​​jooga tyylejä ja aiheuttaa valitsi, on olemassa muutamia, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti joogan harjoittaminen. Alaspäin Koira

  Alaspäin Koira pitää sinut terveenä virkistävä koko kehon, kun taas vapauttaa jännitystä niskaan, selkärangan ja reisien takaosassa. Tullessa kädet ja polvet joogamatto. Tuck varpaita kun suoristaa jalat ja nosta istua luut kohti kattoa, mikä muoto ylösalaisin "V" Push käsiisi, nosta lantiota ja paina alas kantapäät. Tämä aktivoi kädet, jalat ja ydin ja pidentää kautta takana jalat ja kaula. Pitämään 10 henkeä ennen kuin lasket alas.
  Istuva Twist

  jooga, nyörit eivät ole vain suuria vapauttaa jännitteitä selkärangan ja lantion ja virkistävä ydin, mutta myös puhdistus elimiä. Uskotaan, että kiertämällä kajahtaa elinten, aivan kuten vääntämistä ulos astia pyyhkeellä, kun se on märkä, poistaa myrkkyjä ja edistää ruoansulatusta. Istu jalat laajennettu ja yhdessä. Toivo oikea jalka yli vasenta ja kiinnittää oikea polvi kohti rintaa. Pidentää selkärankaa ja kierre oikealle. Pidä 5 henkeä ja vaihtaa puolta toistaa.
  Jalat ylös Wall

  imunestettä kehossa ei liiku omasta, kuten veren tekee . Se vetoaa edistää imusolmukkeiden liikunnan avulla työntää nesteen avulla. Koska sen liikkumaton luonne, paljon nestettä joutuu rakennettu jaloissa ja nilkoissa ja voi aiheuttaa turvotusta. Nostat jalat ylös ja sijoittamalla ne seinää vasten voi auttaa vapauttamaan tämän rakentaa ja edistää parempaa verenkiertoa. Istua vieressä seinään matto. Swing jalat ylös seinälle ja levätä kun häipyä tulostasi eteenpäin, kunnes se on oikea seinää vasten, jossa voit lantiota lähes 90 asteen kulmassa. Voit sijoittaa peittoja tai tyynyjä alla alaselässä, jos haluat. Pidä 2-5 minuuttia ennen kuin laskeminen.
  Savasana

  jälkeen kaikki jooga käytännössä, tai jopa vain omasta, on tärkeää antaa kaikki järjestelmät uudelleen integroida ja antaa kehon levätä. Savasana tai ruumis aiheuttaa, on lopullinen poseeraavat joogan harjoittaminen. Se on suunniteltu rentouttaa mielen ja kehon ja mahdollistaa terveyden hyödyt käytännössä upota sisään Et yksinkertaisesti makaamaan selällään jalat auki ja kädet vierelläsi, kämmenet ylöspäin. Sulje silmäsi ja täällä, liikkumatta, vähintään 5 minuuttia.