| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Intian ja Venäjän jooga

  Intia ja Venäjä ovat kaksi eri maista ja kulttuureista, jotka ovat tulleet jakamaan yhdysside: jooga. Jooga on ikivanha fyysinen ja psyykkinen käytäntö syvät juuret Intiassa, että viime vuosisadalla, on levinnyt maailmanlaajuisesti muihin maihin, mukaan lukien Venäjä - maa, joka kerralla vainotaan kansalaisten joogan. Ajat ovat muuttuneet ja jooga on nyt kukoistava Venäjällä ja Venäjän joogit lyövät tien auttaa kouluttaa ja levittää käytäntö jooga muissa maissa. Perusperiaatteet

  Jooga tulee sanskritin sanasta "yuj", joka tarkoittaa "valjastamaan" tai "union." Käytäntö jooga pyrkii tuomaan liitto mielen ja ruumiin. Jos joogaa, olet todennäköisesti kokenut, miten jooga yhdistää fyysisen ja henkisen tietoisuuden. Jooga sisältää hengitys käytännöt fyysisen liikkeen, työ rakentaa syvä, kontrolloitu hengitys vaikuttaa myönteisesti fyysistä energiaa kun tekee jooga aiheuttaa. Nämä perusperiaatteet ovat edelleen perusta monia eri tyylejä jooga löytyi Intiassa, Venäjällä ja muissa maissa.
  Intian Jooga

  Jooga alkoi Intiassa noin 5000 vuotta sitten, ja sen uskotaan saaneen alkunsa yksi vanhimmista ensisijainen tekstien hindulaisuus. Vuosisatojen kuluessa se on kehittynyt ja kasvanut yli 90 eri tyylejä jooga käytännössä kaikkialla maailmassa. Ei ole väliä mitä tyyliä jooga harjoittelet, se johtuu antiikin muotoja Intian jooga. Esimerkkejä klassinen intialainen jooga tyylejä ovat: Hatha, Kundalini ja Jnana. Näistä klassisia, enemmän modernia tyyliä ovat kehittyneet, kuten Bikram Vinyasa.
  Russian Yoga

  Kun jooga ei ollut enää laittomaksi Venäjällä - kaatumisen jälkeen Neuvostoliiton aikakauden, joogit alkoi käyttöön jooga julkisesti kaupungeissa kuten Pietarissa (entinen Leningrad), Moskovassa ja Togliatti. Useat eri tyylejä jooga on nyt opetetaan yli 176 Venäjän kaupungeissa; nämä tyylit ovat klassinen muotoja, kuten Hatha, Kundalini ja Sahaja ja enemmän valtavirtaan muotoja, kuten teho jooga. On neljä virallista Venäjän jooga organisaatiot tänään, että kirjataan jäseniksi International Yoga Federation. Jooga on nyt syleilyssä Venäjän eliitti ja jopa hallituksen. "New York Times" kertoo, että Venäjän presidentti Dmitri Medvedev avoimesti keskusteluja median siitä, miten hän toimii kohti "masterointi jooga" auttaa häntä destress keskellä olemisen vaatimukset poliittinen hahmo.
  Cultural Bridge

  Ei vain jooga käytetään siltana mielen ja ruumiin, mutta se toimii myös yhdysside välillä historiallisesti erilaisia ​​kulttuureja. Nyt Intian käytäntö jooga on virallisesti tunnustettu ja edistetään Venäjällä, se toimii kulttuurin siltana Venäjä, Intia ja muut maat. Yogis Venäjällä auttavat edistämään jooga pienissä maakunnissa kaikkialla maailmassa kaltaisten ohjelmien kautta International Support Program for edistäessään Sahaja Yoga.