| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Crescent Syöksy vs. matala Syöksy

  Vaikka saatat tuntea polttaa eniten nelipäisiä kun teet puolikuun syöksy ja matala syöksy, nämä kaksi jooga aiheuttaa, tai asanat, harjoittaa koko kehon vinkkejä tai sormia vinkkejä teidän toes.They tarjota hyvä koko kehon harjoitus, vahvistaa selkää, jalkoja ja vartalo ja parantaa tasapainoa ja joustavuutta. Molemmissa puolikuu ja matala syöksy etujalan taivutetaan niin lähellä 90 astetta kuin mahdollista, reisi on samansuuntainen lattian, takajalka on suora ja takaisin varpaat kiertynyt alle. Tässä suuntautumisen, sekä edessä ja takana quadriceps ovat töissä. Kuitenkin erot näiden aiheuttaa muutoksia painopistettä Alakehon alhaisen syöksy ja ylävartalon in puolikuun syöksy. Lihakset Toiminut

  Sekä matala ja puolikuun keuhko harjoittaa quadriceps, takareisien, pakaroiden ja gastrocnemius - pohjelihaksen. Vuonna puolikuun syöksy, kädet ovat yläpuolella ja vartalo on kohtisuorassa lattiaan, niin yläselän lihaksia sekä aseiden - sekä hauis ja ojentajat - aktivoidaan enemmän kuin pieni syöksy. Pieni syöksy, vartalon kanssa 45 asteen kulmassa lattiaan, käyttää alaselän lihakset, erityisesti selän spinae, kun taas haastava quadriceps ja vatsa suuremmassa määrin.
  Arms, kämmenet ja sormet

  puolikuun syöksy, kädet pitäisi olla linjassa korvat. Sinun kämmenet ja voi olla joko samanaikaisesti sormella mukana ja levitä tai purista toisiaan jokaisen sormen koskettavaa. Matalissa syöksy, kädet ovat alaspäin kohti lattiaa kämmenet joko lattialla tai lepää koholla lohko. Saat enemmän haastava pieni syöksy, voit jakaa enemmän painoa quadriceps lepäämään käden ulottuvilla, joissa hyvin vähäinen, lattialla tai estää. Tämä asettaa suurimman painon quadriceps ja vatsan lihaksia.
  Variations

  Yksi yleisimmistä puolikuun syöksy muunnelmia on kädet selän taakse kanssa kädet suorina ja sormet ristissä. Varret eivät kosketa elin, vaan ne saavuttavat kohti vasikka nosta rintalastan kohti kattoa. Tämä avaa edessä elin kuin takaisin mutka. Yleisin variaatio pieni syöksy on alentaa takaisin polvi. Tämä hyödyttää henkilöitä, jotka ovat heikkous quadriceps tai ongelmia tasapainotus.
  Lihakset venytetty

  Sekä puolikuu ja matala syöksy venyttää hip flexors. Kuitenkin venytys on suurempi puolikuu syöksy koska vartalon on kohtisuorassa. Lisäksi päästäisiin aseiden yläpuolella Crescent syöksy edelleen ulottuu alaselkään sekä koko edessä kehon, mukaan lukien vatsalihakset, pectoralis suuret rintaa ja subscapularis - lihas lapaluun lähellä kainalo, joka ulottuu johtaja olkavarren luu, tai olkaluun.
  Huomioita
  p Jos sinulla on tiukka jalkojen lihaksia, saatat löytää pieni syöksy liian vaikeaa, koska kulma torso siirtyy enemmän painoa etujalan. Crescent syöksy jakaa painon tasaisemmin. Hallitsemaan jompikumpi näistä aiheuttaa, sekä mielen ja kehon tulee olla läsnä.