| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bikram ja hikoilu

  järjestelmä 26 Hatha aiheuttaa kehittänyt Bikram Choudhury, Bikram jooga harjoitetaan lämmitetty studioita, joissa lämpötilat vaihtelevat kaikkialla 85-105 celsiusta. Kosteus voi lyödä 60-70 prosenttia - sauna kaltainen ympäristö, jossa voit hikoilla kauhat. Tekemällä jooga näissä olosuhteissa, lihakset ja nivelet ovat notkea ja kehon puhdistavat kautta hiki. Poistamalla myrkkyjä

  Iho on kehon jätteen poistojärjestelmä. Keskimääräinen aikuinen kuljettaa noin 18-20 neliömetriä ihon mukaan "Puhdistus Plan" by Rodale Health Books. Kun hiki, kehon korjaa epätasapainoa kehon aineenvaihdunnan ja karkota raskasmetallit - elohopea ja lyijy - ja muita myrkkyjä - epäpuhtaudet ja torjunta-aineita. Merkkejä saunat kannustaa poistettavaksi ja hikeä, koska iho voi reabsorb nämä myrkyt. Radha Garcia, joka omistaa Bikram n Yoga College of India Boulder, Colorado, vertaa kehon sienellä, joka on puristettu kuivaksi, jotta tuoretta happea ja veren kiertämään, mukaan Jennifer Cookin artikkeli "Ei kaikki Jooga on luotu tasa" in "Yoga Journal."
  pyyhkiminen pois Sweat

  mukaan "Raw Food ja Hot Jooga: Vuodesta vakava vamma Superior Health" by Tonya Zavasta, Bikram jooga luokan on meditaatio, joten pyyhkien hikeä pyyhe voi estää keskittymiskykyä. Haluat välttää ylimääräisiä liikkeitä. Hiki jäähtyä sinua pois päältä haidutusprosessiamme iholle. Koska korkea ilmankosteus Bikram joogastudio, tämä haihtuminen ei ole yhtä tehokasta. Sen sijaan kuivumassa, hiki muodostaa helmiä, jotka liukumaan pois kehosta. On kaksi syytä pyyhkiä pois hiki aikana hot jooga istunto. Jos hiki joutuu silmiin, se voi hämärtää visio ja kirvelee. Lisäksi, jos jätät hiki kehon, iho voi reabsorb myrkkyjä.
  Ylikuumeneminen ja nestehukka

  Harvat ihmiset ovat tottuneet työskentelemään ulos äärimmäisissä lämpöä ja kosteutta. Kun käytännössä Bikram jooga, varo laski hikoilu. Jos et ole hikoilu kauhat, se voi olla oire vaarallisen määrän nestehukka. Muita oireita ovat pahoinvointi, sekavuus, oksentelu, kouristukset, heikotus, väsymys ja lisätä oman syke. Jos näet ruskeita pilkkuja tai tunne mitään näistä oireista, heti ulos lämmitetty huone. Makaa, laittaa jalat nostetaan pinnalle, laita märkä kangas ihoa ja juoda vettä. Jos oireita ylikuumenemisen epäonnistuvat laantua, ota yhteys lääkäriin.
  Treatment for Disease

  mukaan Sally Squires "artikkeli" New Hope hepatiitti C "" Yoga Journal "Bastyr Center for Natural Health in Seattle, Washington, suosittelee Bikram jooga täydentävä hoito hepatiitti C tauti aiheuttaa tulehduksen maksa. Harjoittelemalla hot jooga, voit lisätä liikkeeseen veren ja hiki ulos myrkkyjä. Itse asiassa, olet huuhtele maksan ja lievittää tulehdusta. Bikram jooga ehkäisee myös sivuvaikutuksia viruslääkkeitä C-hepatiitti, joka voi sisältää anemia, masennus ja uupumus.