| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten lisätä minun Bat nopeus

  Siitä lähtien baseball tiensä Amerikkaan vuonna 1800, pelaajat ovat tulossa vähitellen paremmin, koti-run ennätys hakattiin seitsemän kertaa vuosina 1919 ja 2001. Koska hyvä taikina vaatii monia taitoja, ja nopeus on yksi näistä taidoista. Lisääntyvä bat nopeus voi auttaa käyttämään muita lyöntivuoro taitoja täyden mahdollisuuden. Asiat Tarvitset
  Kannettavat painot (käsipainot, käsipainot) finnish Overhead bar (kuten käytetään leuanvedoille)
  Näytä lisää Ohjeet
  1 < p> Treenaa kolme ruumiinosat että valvonta bat nopeus-abs, jalat ja käsivarret. Seuraavat harjoitukset auttavat.
  2

  Suorita painotettu rutistus treenata teidän ylempi abs. Tee tämä makaa selällään, laittamalla jalat ilmassa, ja taivutus polvet 90 asteen kulmassa. Nyt pitää painon valinnanvaraa suoristaa käsivarren mitan. Käytä ylempi abs nostaa ylävartalo (vain ylävartalo), kun pitää selkä litteänä maahan. Älä kolme sarjaa 20-30 toistoa.
  3

  Suorita roikkuu jalka nostaa työskennellä teidän alempi abs. Voit tehdä tämän, roikkuvat yläpuolella baari kädet erotettu noin hartioiden leveydellä. Jalat ei kosketa maata. Polvet koukussa 90 astetta, nosta jalat yhteen niin polvet ovat yli vyötärön korkeudella. Tämä sopimus alaselkään abs. Laske ja toista. Tee kolme sarjaa 10-25 toistoa. Älä heiluta auttaa nosta jalat. Jos haluat, voit lisätä nilkka painot tai pitää jalat suorana, kun nostat. Tämä lisäävät vastusta.
  4

  Suorita seisoo painotettu käänteitä selvittää oman rotaatio abs. Tee tämä seisoo urheilullinen asenne jalat mukavan matkan, ja polvet hieman koukussa. Pidä paino välillä 6-12 tuumaa edessä elimistössä. Twist edestakaisin vyötäröllä mahdollisimman nopeasti. Älä väännä tai taivuta polvia. Varmista olkapää saavuttaa leuka jokaisessa kierre. Älä hidas lämmittely ennen lisätä nopeutta.
  5

  Suorita jalka harjoituksia. Jalat täytyy olla vahva aloittaa voima tarpeen lisätä bat keinu. Yhden etapin kyykky treenata koko jalka. Seistä penkillä tai laatikko, joka on noin polven korkeudella. Pidä kädet edessä ja flex vasen nilkka niin, että varpaat ovat korkeammat kuin kantapää. Pidä vartalo pystyssä kuin mahdollista. Nyt taivuta oikea polvi ja hitaasti alentaa kehon kunnes vasemman kantapään koskettaa maahan. Tauko, työnnä itsesi takaisin ylös. Tee niin monta toistoa kuin mahdollista ilman vakavasti rasittamatta itseäsi. Vaihda jalat. Tämä on erittäin vaikeaa. Älä vahingoittaa itseäsi tee sitä.
  6

  Treenaa kyynärvarret. Kyynärvarret eivät ole mitä antaa sinulle paremmin vauhdissa, se on pitoa. Kuitenkin teidän mukaansatempaava lihakset ovat suoraan yhteydessä kyynärvarret. Voit lisätä pitoa, yrittää treenata puristamalla tennispalloja tai softballs. Tämä lisää sormen ja käden voimaa, ja siksi otteen. Yhdistä tämä ranne kiharat ja kääntää ranteen kiharat. Ranne kiharat pitäisi tehdä painoilla vain raskas tarpeeksi aiheuttaa vastarintaa.
  7

  Onko muita työn out, jotka lisäävät voimaa koko kehon. Osat järjestelmä toimivat paremmin, kun koko järjestelmä toimii tehokkaasti.