| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten lämmetä ennen Performing kyykky

  kyykky ovat ihania liikunta rakentaa lihaksen alavartalon ja edistää lihasten kasvua koko kehon. Kyykky on myös hieman riskialtista liikuntaa. Siksi sinun täytyy oppia lämmetä ennen kuin teet kyykky. Kyykky avulla voit käsitellä enemmän painoa kuin useimmat painonnosto harjoitukset ja veroja koko kehon koska ne suoritetaan. Tämä tarkoittaa sitä, sinun kannattaa harkita ylävartalo sekä alavartalon kun lämpenee ennen suorittamista kyykky. Hartiat, käsivarret, rinnan ja yläselän työskentelee pitämään painon yli olkapäiden. Alaselässä on keskipiste liikuntaa. Lopuksi, jalat ja lantion tulee työskentelemään siirtää paino koko liikerataa. Asiat Tarvitset
  Painonnosto vyö
  Koulutus kumppani /spotter
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Ride kuntopyörä. Sinun täytyy saada veri virtaa koko kehon ja erityisesti jaloissa ja ympärillä polvet ensin. Kestää noin 10 minuuttia ajaa kuntopyörä kanssa hitaasti tasaista vauhtia. Kaikki etsit tehdä, on rentoutua lihaksia ja saada veren virtaavan.
  2

  Suorita kevyt sarja pulldowns. Tämä voi kuulostaa oudolta, jos yrität lämmetä ennen suorittamista kyykky, mutta sinun täytyy löysätä ylävartalo sekä erityisesti hartioiden ja yläselän. Käytä laaja-ote alasvetovalikosta baari, vedä se hitaasti alas niskan taakse, kunnes palkki koskettaa kevyesti takaisin niskaasi, sitten hitaasti anna bar nousta yläasentoon. Sinun tarvitsee vain tehdä yksi tai kaksi valoa sarjaa noin 15 toistoa.
  3

  Venytä jalat ja ylävartalo. Nyt sinulla on verta virtaa tarvitaan kehon alueille, on aika tehdä joitakin venyttely. Sinun täytyy ojentaa koko kehon, ei vain alavartalon. Kiinnitä erityistä huomiota takareisien ja alaselän, koska ne ovat yhteiset vammoja alueilla.
  4

  Suorita valossa joukko jalka laajennuksia. Osuus Laajennukset saavat enemmän verta virtaa reisien ja lämmitellä polvet. Ne alkavat prosessi saada jalat valmis käsittelemään painoa. Saatuaan mukava reisiojennus koneen, valitse kevyt, jonka avulla voit tehdä 15 repititions melko helposti. Molemmat jalat mukavasti alle pehmustettu bar, suoristaa jalat kuin olisit potkaise palloa. Ylimpänä liikkeen pidä hetki ja sitten hitaasti laskea painoa alas alkuasentoon.
  5

  Aloita valoa kyykky. Olet valmis aloittamaan oman kyykky. Et halua vain hypätä suoraan raskasta sarjaa, sinun täytyy työskennellä tiesi jopa Top-painoja. Ensimmäinen joukko kyykky pitäisi tehdä erittäin kevyt - yksinkertaisesti baari hartioille, tai jotain niin kevyt kuin luudalla.