| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Osuus Ball Harjoitukset

  Vakaus-ja lääketieteen palloja ovat hyviä kuntolaitteet kiinteyttää ja vahvistaa jalkojen. Voit lisätä monia perinteisiä jalka harjoituksia, kuten keuhko-ja kyykky lisäämällä pallo yhdistelmä, tai voit kokeilla dynaamisempi harjoituksia vakautta pallo, joka toimii oman ytimen ja polttaa kaloreita liikaa. Vakaus Ball Harjoitukset

  vakautta pallo tarjoaa paljon vaihtoehtoja työskennellä jalat. Voit tehdä kääntää takaisin laajennukset, pallo kyykky, pallo keuhko, pallo lamaannuttaa kiharat ja pallo sammakoita vain muutamia haastava jalka harjoituksia. Yksi kehittyneempiä jalka harjoituksia joka toimii takareisien, pakara-ja ydin on pallo jalka hissin käyttämisen. Aseta varpaat pallo ja kädet lattialla. Sinun pitäisi olla edessään lattialla kädet suoraan alla hartiat. Nosta lantio ja vedä palloa eteenpäin jalat niin elimistö muistuttaa ja ylösalaisin "V" Sieltä, nosta oikea jalka pois pallon suoraan ylös ilmaan niin olet tasapainotus kädet ja vasen jalka pallon. Aseta oikea jalka takaisin pallo ja nosta vasen jalka. Pidä vuorotellen kunnes olet tehnyt yhteensä 12 jalkojen nostot. Tämä on erittäin haastava liikuntaa, mutta se toimii paljon lihaksia, myös ylävartalo ja ydin.
  Medicine Ball Harjoitukset

  Medicine pallot voidaan lisätä kuormitus jalkojen harjoitteluun. Holding kuntopallo kun teet kyykky ja keuhko tulee olemaan vaikeampaa kuin pelkästään nostamalla kehon painon ja antaa sinulle paremman workout. Voit myös pitää kuntopallo jalkojen välistä, kun et Kylkimakuulla jalka hissit oman sisempi ja ulompi reiden lihakset. Makaa oikealla puolella matolla. Laita kuntopallo välillä pohkeet. Laajenna oikea käsi lattialle pään yli ja nukutaan oikealla Bicep. Laita vasen käsi lantion ylöspäin kattoon. Exhale ja nostaa molemmat jalat ja pallo pari tuumaa irti lattiasta. Pidä se kaksi sekuntia ja laske sitten säädöllä lattialle. Heti kun oikea jalka koskettaa lattiaa nosta takaisin ylös. Tee 12 toistoa per puoli. Levätä ja tehdä toisen sarjan.
  Venyttely ja Cardio

  pomppaat vakautta pallo on hauska tapa saada sydän käyttää ja työtä jalat. Voit myös käyttää vakautta pallo auttaa venyttely. Sinun pitäisi venyttää jokaisen treenin jälkeen lisätä toipumisaika ja joustavuutta. Venyttämään kinnerjännelihaksia selkään alaraajojen yläosat istua vakautta pallo ja laittaa jalat suoraan edessä 45 asteen kulmassa. Jalat tekevät "V." Lukitse polvet ja osoita varpaat kattoon lepää kantapäihin. Keeping suora selkä, taivuta eteenpäin vyötärö kunnes tunnet venytyksen takareisien. Pidä 30 sekuntia.