| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mass saaminen Harjoitteluohjelmien

  saamassa massa on tullut suhteellisen harvinaisia ​​tavoite nykypäivän fitness yhteisöä. Yksilöt ovat nyt hikoilu ja harjoittelu tiukasti toivoo menettää ylimääräinen massa he onnistuivat kerätä läpi vuoden huonot ruokailutottumukset ja epäsäännöllinen liikuntaa. Kuitenkin roteva herrasmies, jonka tavoitteena tankkauksenkin harkens takaisin kuin vanhan koulun kehonrakentajat ja vahvat, meillä on vain ohjelmia sinulle. DC Koulutus

  DC tai Doggcrap (ei, tämä ei ole painovirhe), koulutus on uskomattoman suosittu järjestelmä nostolaitevalmistajista suunniteltu lisäämään kiloa kehykseen niin nopeasti kuin se on inhimillisesti mahdollista. Mutta ensin noin nimi - Dante Trudel on keksijä DC koulutus, ja hänen Internet kahva suosittu kehonrakennus aluksella oli jostain syystä Doggcrap. Parempi tai huonompi, nimi jäi.

  Mutta huolimatta Oudon nimensä, DC koulutus on yleisesti pidetään yhtenä hienoimmista liikakasvu (lihaksen rakennuksen) ohjelmia. Järjestelmä käyttää ABA split, mikä tarkoittaa, että on olemassa kaksi erillistä harjoitukset vuorottelevat kolmessa koulutusta päivää viikossa. Joten viikolla yksi harjoittelija hoitaisi "" harjoitus, "B" harjoitus, ja "" harjoitus uudelleen. Viikolla kaksi, hän alkaa "B" harjoitus, ja niin edelleen. Koko keho on toiminut täysin näiden kahden malleja, viisi harjoitukset per päivä.

  Kahdella tavaramerkki tekniikoita DC Training - käyttö muuhun-tauko sarjaa ja äärimmäisen venyttely. Ymmärtää loput-tauko sarjaa, ensin pitäisi tietää, että vain yksi suoritetaan kunkin harjoituksen DC Koulutus ja että sarja, joka kuluu lihaksikas vika. Rest-tauko tulee pelata, kun alkuperäisen segmentti erä päättyy. Kun hän ei täydennä hissi, harjoittelija lepää 15 henkeä, sitten pyrkii toteuttamaan vielä muutaman toistoja. Tämä on "lepo-tauon" toiminnassa.

  Extreme venytys suoritetaan jokaisen harjoituksen. Ruumiinosa, joka oli juuri työskennellyt venytetään (yleensä lisäämällä ulkoinen vastus muodossa painot) niin kauan kuin harjoittelija voi tuskaa. Tämä mukaan Dante, venyttää kojelauta - ilmapallo kaltainen ympäröivään kudokseen lihas - mahdollistaa extra kasvupotentiaalia.

  DC Koulutus suositellaan harjoittelijoita, joilla on vähintään kolmen vuoden vakavan mukainen koulutus vyötään.
  Anti-Bodybuilding liikakasvu Program

  Niille ei kiinnosta (tai ole valmis) DC Training, Chad Waterbury on epätavallinen ottaa massa rakennuksessa hänen Anti-Kehonrakennus liikakasvu Program (ABHP). ABHP vie kaiken mitä luulit tiennyt lihasmassan ja kääntää sen päälaelleen. Kun useimmat ohjelmat käyttävät pari sarjaa lukuisia toistoja kohtalainen paino, ABHP käyttää monta sarjaa muutaman toiston kanssa raskaan. Lisäksi useimmat ohjelmat ovat suorat työtä aseita ja vasikoita - ABHP pyyhitty pois tätä käsitystä keskittymällä yksinomaan yhdiste (multi-lihas ryhmä) hissit. Tämä on neljän päivän-viikon ohjelma, joten se vie enemmän aikaa sitoutumista kuin DC Training, mutta se tarjoaa tervetulleen Lisärytmiä nostin kyllästynyt perinteisiä sääntöjä.

  Bulk-Building Workout

  Bulk-Building Workout, Ian King on meidän viimeinen kokeilu valtakunta massa saamassa ohjelmia. Kun taas DC toimii läpi intensiteetti ja ABHP toimii läpi rikkomatta yleissopimuksen, Bulk-rakentaminen on äärimmäinen. Se kannattaa iso syöminen, iso nosto ja jopa suosittelee minimoimaan päivittäistä toimintaa teidän pyrkimys koko. Ohjelma keskittyy kolme-neljäpäivä heikosti, ylempi toistoa nosto käyttämällä erityisiä hengitys tekniikoita suoltaa uusia reps. Niille, jotka etsivät take-no-vankeja lähestymistapa lihaksen saamassa, olet löytänyt ensi rutiinia. Vaikka epäilemättä kivulias, se saa sinut minne haluat olla.