| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Lattia Pyyhin Harjoitukset

  Kun koulutusta kuntosalilla, se on lähes aina parasta valita harjoituksia, jotka toimivat useita lihasryhmiä samanaikaisesti, mikä säästää aikaa ja antaa kehon paras harjoitus mahdollista. Vatsan koulutus on yksi yleinen poikkeus tähän sääntöön, sillä on vaikea yhdistää vatsaharjoitteluun muunlaisella ilmastointi. Yksi harjoitus, että vältetään tämä stereotypia on lattian pyyhkimet, yhdistelmä ab ja ylävartalon liikunta, joka voi lisätä ylävartalon kestävyyttä ja muotoiluun midsection. Lattia Pyyhin

  Suorita kerroksessa pyyhkimet ensin ottamalla ladattu barbell ja asettamalla sen maahan. Paino barbell vaihtelee nykyinen vahvuus tasolla, mutta barbell täynnä 95 kg on hyvä tavoite yksilöiden suorittamista harjoituksen ensimmäistä kertaa. Tämä määrä kasvaa luonnollisesti kuin vahvuus paranee.

  Hanki lattialle alla barbell ja paina se suoraan ulos, kunnes kädet on lukittu, aivan kuten penkkipunnerrus. Jalat olisi pidettävä suoraan ja yhdessä koko harjoituksen ajan. Kanssa barbell vielä lukittu yli rintaa, alkaa liikettä nostamalla jalat ylös niin, että jalat ovat suunnattu kattoon. Vartalo ja jalat pitäisi tehdä 90-asteen kulmassa, jos sivulta katsottuna tässä vaiheessa. Jatka liikettä jalat tuomalla heidät vasemmalle levy barbell, yrittää koskettaa levy varpaat siirtämättä barbell. Jälkeen koskettamalla (tai lähestymässä) vasemmalle levy, tuo jalat takaisin alas lattialle ennen kuin nostat ne uudelleen, jolloin ne kosketa oikeaa levy barbell. Jatka vuorotellen tätä muoti 10-20 toistoa, tai kunnes et voi pitää barbell ylös enää. Suorita viisikymmentäkahdeksan yli kaksi sarjaa kerrallaan.
  Sisältää Floor pyyhkijät Rutiininomainen

  on lattiasta pyyhkijät normaaliin voimaharjoittelua rutiinia teidän vatsalihasharjoitteluun päivä. Koska lattia pyyhkimet ovat toimintaa, joka vaatii suuria paljon sisäistä lihaskoordinaatioon sinun tulisi suorittaa ne ennen tekemässä tahansa muu vatsan liikkeitä - haluatte olla mahdollisimman tuore suorittaessaan tämän harjoituksen. Samoin välttää suorittamalla lattian pyyhkimet päivinä, että teet penkkiä tai muita painamalla liikkeitä, koska tämä pre-väsymys rintaa, olkapäät ja ojentajat ja et pysty pitämään baarin yläpuolella niin kauan, joka vaarantaa laatu vatsan workout. Muista aina tulenjohtaja valmis ottamaan baarissa jos saat väsynyt, minimoi loukkaantumisriskiä.