| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • ACSM Terveys Fitness Instructor Certification

  American College of Sports Medicine, tai ACSM, on liikuntalääketieteen ja liikunta tiede järjestö, joka sertifioi yksilöitä alueilla kunto-ja ravinto. ACSM Terveys /Fitness opettaja, yksi organisaation suosituimmista ohjelmista, auttaa ihmisiä sertifioitu terveys ja kunto asiantuntija. Nämä ihmiset voivat sitten mennä ja uraa, jossa he ovat valtuuttaneet ja kuulee muita hyveitä terveyttä ja kuntoa. Historia

  American College of Sports Medicine alkoi vuonna 1954. Perustamisestaan ​​lähtien järjestö on auttanut edistämään terveitä elintapoja ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa. Se on tällä hetkellä suurin liikuntalääketieteen ja liikunta tieteen organisaatio maailmassa, jossa on yli 20000 jäsentä.
  Kuvaus

  ACSM Health and Fitness Instructor-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, joilla on jonkin verran kokemusta terveys ja kunto, ja on tutkinto yliopistosta. Tämä ohjelma auttaa valmistaa osallistujia uran yliopistojen, yritysten, kaupan, sairaalan ja yhteisön asetuksia. Ohjelman avulla osallistujat kehittää taitoja tehdä terveystarkastuksissa, tulkita tuloksia, luoda harjoitusohjelmat ja jatkuvasti motivoida asiakkaitaan terveyden ylläpitoon.
  Vähimmäisvaatimukset
  < p> ACSM Health and Fitness Ohjaaja ohjelma edellyttää, että osallistujat on osakkuusyrityksen tutkinto tai kandidaatin tutkinnon terveyteen liittyviä kentän alueellisesti akkreditoitu yliopisto. Joitakin esimerkkejä terveyteen liittyviä aloja, jotka täyttävät muun muassa hoitotyön, ammatillista tai fysioterapian, terveydenhuollon hallinto, koulutus, kinesiologia, biologia, ravitsemus, yhteisön terveyttä tai terveystieteen. Osallistujat on sertifioitu aikuisten CPR American Heart Association tai Amerikan Punaisen Ristin.
  Suositeltu kompetenssit

  ACSM suosittelee, että osallistujat Terveys /Kuntoilu Ohjaaja ohjelma hallussaan useita taitoja. Osallistujien tulee pystyä osoittamaan osaamista tiedot, taidot ja kyvyt totesi kirjan "ACSM n suuntaviivat Liikunta testaus ja reseptiä." Tämä kirja pitäisi lukea ihmisiä ohjelmaan. Lisäksi ACSM suosittelee työkokemus terveys ja kunto alalla osanottajille tietoa riskitekijä ja terveydentilan tunnistaminen, kunto arviointi ja liikunta reseptiä, kyky muokata ohjelmia yksilöille kyky selvästi kommunikoida yksilöille elämäntapa muutos; ja tietoa liikuntatieteellisten.
  Oikeudenkäyntikulut

  rekisteröityä ACSM Health and Fitness Instructor-ohjelma, sinun täytyy maksaa 250 dollaria Kurssimaksu; 219 dollaria maksu varmentaminen tentti, jos olet ACSM Alliance tai kansallisen jäsenen tai 279 dollaria maksu kolmansien; ja $ 150 uutta testiä maksu, jos et läpäise ensimmäisen testin. Nämä hinnat ovat toukokuussa 2010.