| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Näin koulutat kahvakuulilla

  Kahvakuulat ovat yksinkertaisesti cannonballs kahvat. Painotettu rauta pallot, jotka vaihtelevat 2-100 kiloa, ovat olleet jo vuosikymmeniä Itä-Euroopassa, mutta ovat kasvattaneet suosiotaan Yhdysvalloissa viime vuosikymmenen aikana. Kahvakuula koulutus lisää voimaa, koordinaatiota, nopeutta, voimaa ja ydin vakauttamiseen. Kahvakuula harjoitus on ainutlaatuinen, että kahva Kahvakuula antaa sille eri painopiste kuin käsipaino tai kuntopallo. Tämä ero voit saada rasittava ja haastava harjoitus ilman paljon painoa. Se on haastava tapa työskennellä räjähtävää nopeutta ja voimaa jaksamiseen. Asiat Tarvitset
  Kahvakuulat eri painot
  Näytä lisää Ohjeet
  Kahvakuula rutiinia
  1

  ryhdistäytyä jalat alla hartiat. Polvien tulisi olla pehmeä, ei lukittu. Vuodesta lonkat, kumartumaan vyötäröllä ja sitten seisomaan taas. Kuten voit kumartua eteenpäin, pidä selkä tasainen, ja anna lantion liikkumaan taaksepäin.

  Mutka, nimeltään "Good Morning" hellittää alaselässä niin, että voit siirtyä harjoittelun Kahvakuulat .
  2

  Set Kahvakuula lattialle, noin kahdeksan tuumaa edessäsi. Taivuta eteenpäin ja tartu kahvaan molemmissa käsissä. Nosta soittokello pois lattialta ja swing läpi jalat niin kello on takana kehon. Käännä se takaisin etuosan läpi ja toista.

  Swing on perusta monille harjoituksia Kahvakuula. Kokeile samaa liikkua yhdellä kädellä, sitten muut.
  3

  Pidä Kahvakuula oikealla kädellä, suoraan alas teidän puolellanne. Sinun oikea kärki tulee ulospäin kulmassa ja vasen varvas suoraan eteenpäin, kuten surffaaja voisi seistä surffilauta. Nosta vasen käsi pään päällä kun taivuta oikea polvi ja tuoda Kahvakuula kohti lattiaa. Suoristaa alkuun asti asentoon. Toista useita kertoja oikealle puolelle, tee sama vasemmalla.

  Tuulimylly siirto on erinomainen vahvistaa selkää, olkapäät ja obliques sekä kehittää tasapainoa ja vakautta.

  4

  Hanki lattialla push-up asema, kasvot alas pitkä vartalo tasapainossa varpaat ja kädet. Aseta toinen käsi kahvassa Kahvakuula ja toisaalta lattialle. Tehdä useita punnerrusta tässä asennossa. Kytke Kahvakuula on alla toisaalta ja tehdä enemmän punnerrusta.

  Kahvakuula tarjoaa epätasainen työmäärä aseita, aiheuttaen lihassoluja sopimusta eri tavalla kuin jos kumpikin olivat siirtymässä täsmälleen sama. Tämä offset siirto jäljittelee urheilu toimia kuten lohko jalkapallo, tai laskemisesta ammuttu. Kahva on haastava kädet ja hartiat pysyä tasapainossa. Jos se on vaikeaa, kokeile käsi huipulla Kahvakuula, tai kokeile punnerruksella alkaen polvet.
  5

  Stand up Kahvakuula pidettiin molemmissa käsissä. Jalat ovat hip leveydelle. Taivuta polvia ja pudota alas kyykkyyn. Kädet edelleen jatkaa, suoraan alas Kahvakuula käsissäsi. Suorista alkuasentoon.

  Tämä harjoitus kohdistuu pakaroiden lihaksia, takareisien ja alaselän.