| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Bicep Lihaskuntoharjoite

  Paino koulutus käytetään ei vain parantaa ulkonäköä, vaan myös rakentaa kehon massaa ja voimaa. Kaksipäinen ovat lihas edessä olkavarteen, alue, joka on helposti havaittavissa. On olemassa erilaisia ​​Bicep harjoituksia, kukin suunnattu tietylle alueelle Bicep, tai tietyn tuloksen. EZ-Bar kiharat

  EZ curl barbell on muunnelma perus barbell. Se mutkitteli, vähentää nostajan loukkaantumisriskiä pitämällä ranteet ja kyynärvarret entistä vapaalla kuin tavallinen, suora barbell. Grip EZ mutkatanko jonka ulkokahvan, kädet alla bar ja hieman päin sisäänpäin. Seiso suorassa. Hengittää ja käpertyä baari eteenpäin, kun sopimuksen hauis. Jatka ylöspäin curl kunnes palkki on olkapään korkeudella, teidän hauis sopimukset täysimääräisesti. Pidä tämä korkeimmillaan asennossa lyhyt tauko, hengittää, ja alempi palkki takaisin alkuasentoon. Tämä luo hyvän pumpun hauis. Voit vaihdella oman sangasta luoda läheinen ote tai overhand otteen.
  Pitoisuus kiharat

  hammer edistää ylemmän käsivarren tiheys, kohdistaminen brachialis lihaksia , välissä hauis ja ojentaja sivuilla varsien. Voit tehdä oikea vasara curl, seistä käsipaino jokaisen käden, aseiden hallussa teidän puolin. Pidä vartalo pystyssä ja aseta kyynärpäät kohti vartalo, kädet päin kehoa, käynnistysasennossa. Pidä olkavarren paikallaan, hengittää, ja käpertyä käsipainot eteenpäin, kun sopimuksen hauis. Älä pyöritä käsiäsi, kun curling käsivarressa. Jatka ylöspäin curl kunnes käsipainot ovat olkapään korkeudella, teidän hauis sopimukset täysimääräisesti. Pidä tämä korkeimmillaan asennossa, käsipainot esiin ja hauis kutistaa lyhyt tauko ja sitten sisään ja hitaasti laskea käsipainot alas alkuperäiseen alkuasentoon.
  Zottman kiharat

  Grip käsipaino jokaisen käden ja seistä pystyssä kädet teidän puolin. Pidä kyynärpäät lähellä vartaloa, kädet vastakkain. Hengittää ja käpertyä käsipainot, pitäen olkavarret paikallaan ja liikkuvat käsivarret vain. Kierrä ranteet osaksi kämmenet ylöspäin pito jatkaen kiemura kunnes saavuttaa huippunsa asema käsipainot hartioiden tasolla ja hauis sopimukset täysimääräisesti. Pidä tässä asennossa hetki puristamalla hauis. Kierrä ranteet tässä asennossa niin, että ranteet alaspäin, sinun pinkies on alhaisempi kuin peukaloilla. Hitaasti alas käsipainot tätä otetta. Kuten käsipainot päästä alkuasentoon, käännä kädet kohdata kehon, kuin silloin, kun alkoi käyttää.