| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miksi ei kehonrakentajat Do Pullups?

  Pullups tarjoavat tehokkaan käyttämisen kohdentaa oman ylä-ja alaselkään lihaksia, ansoja, käsivarret ja hauislihas, mutta et aina näe niitä kehonrakennus rutiineja. Monet kehonrakentajat mieluummin ylätalja tai muita takaisin harjoituksiin, kuten krs pullups. Vaikka ei ole mitään vikaa myös pullups teidän rutiinia, he eivät aina optimaalinen kehonrakennus tavoitteita. Painoonsa kysymykset

  pullups ovat painoonsa liikunta, kuinka vaikeaa löydät ne riippuu pitkälti siitä, kuinka paljon painat. Kuten raskaansarjan kehonrakentaja, voit tehdä paljon enemmän lihasmassaa kuin keskimääräinen henkilö, ja vaikka tämä tekee sinusta vahvemman, se myös tekee kehon paino harjoitukset paljon vaikeampaa - eli se voi olla vaikeaa tehdä enemmän kuin vain muutaman reps pullups. Samoin jos olet kevyempi kehonrakentaja, mahdollisuudet ovat sinun on erittäin hyvä vahvuus kehon paino-suhde ja voi todennäköisesti suorittaa 15-20 painoonsa pullups helposti, joka ei erityisesti verotuksen lihaksia.

  Helppokäyttöisyys Performance

  Jotta pullups haastavampaa voit lisätä painoa, joko pitämällä käsipaino välillä jalat tai yllään kastamalla vyö levypainoja liitteenä. Se voi kestää useita minuutteja muuttaa paino vyö, kun taas kytkentä paino liikunta, kuten ylätalja tai koneen rivi kestää vain sekunnin. Kun yrität pitää lepoaikoja alas tai suorittamalla pisara sarjaa, jossa sinun täytyy vaihtaa nopeasti yhdestä paino toiseen, pullups voi kestää liian kauan sisällytetään tehokkaasti.

  Liikkeet Versus Lihakset

  Powerlifters, vahvat ja urheilijat harjoittelevat saada vahvempi erityisesti liikkeitä, kun kehonrakentajat tavoittamaan tiettyjä lihaksia ja aiheuttaa väsymystä. Bodaus vaatii pidemmän ajan kireällä per setti, kirjoittaa Charles Poliquin in "Modern Trends in Strength Training" ja sinun täytyy laittaa niin paljon keskittyä mahdollisimman teidän lihas. Kun suoritat pullups, kyynärvarret ja hauis voi usein väsymys ennen kuin olet riittävästi valmistettuina takaisin lihaksia, jolloin muut harjoitukset paremmin back-rakentajia.
  Vaihtoehdot

  katkottua vaihtoehto pullups on ylätalja. Useimmat avattavasta koneet tulevat monenlaisia ​​mukaansatempaava liitetiedostot, kuten lähellä tai leveä kahvat, yhden rinnakkaisryhmää pito ja V-muotoinen liitetiedostoja, joten pulldown kone monipuolisempi kuin pullups. Barbell, käsipainot, kaapeli ja kone rivit myös työskennellä keski-ja ylä-selkälihaksia. Voit silti suorittaa pullups teidän rutiinia, mutta kokeile erilaisia ​​takaisin harjoituksiin löytää mitkä toimivat parhaiten sinulle.