| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • 7 Best käsipainot Moves Mass

  Jos otat aikaa treenata, se vain järkevää, että haluat parhaat tulokset vaivaa. Kun se tulee rakentaa lihasmassaa, tehokkain harjoitukset ovat yleensä yhdiste harjoitukset. Yhdiste harjoitukset liittyy useita niveliä ja lihasryhmiä ja myöhemmin voi edistää eniten lihasten kasvua. Käytä kohtalainen raskaita painoja ja suorittaa useita sarjaa kuudesta 12 toistoja suurin massa-rakennuksen tuloksia. Käsipaino Penkkipunnerrus

  penkkipunnerrus on perinteinen ylävartalon painamalla liikunta, joka voi irtotavarana jopa rintaa, olkapäät ja ojentajat. Käyttämällä käsipainot sijaan barbell vaatii tasapainoa ja koordinaatiota ja mahdollistaa suuremman valikoiman olkapään liikkeen verrattuna punnerruspenkki painamalla. Kaikki nämä tekijät voivat auttaa irtotavarana jopa ylävartalo. Tee tämä harjoitus tasainen, rinne tai lasku penkki käyttäen kämmenet eteenpäin tai neutraali otteen ensisijainen.
  Yksihaaraisissa Käsipaino rivit

  yksihaaraiseen käsipaino peräkkäin, ei-työvarren käytetään tukemaan selkärankaa. Tämä jättää sinulle ilmaiseksi käyttää raskaita painoja ja todella kampi reps, mikä tekee tästä harjoituksia suuren kehittää ylemmän takaisin ja hauis massa. Korkea-paino ja korkean rep rivejä kutsutaan joskus Kroc rivien jälkeen powerlifter Matt Kroczaleski, joka popularisoi tätä julmaa back-massan rakentaja.
  Dumbbell Shoulder Press

  Painamalla paino yläpuolella voi todella suurin ylös hartiat ja ojentajat. Vuonna kehonrakennus n takavuosina, piirtoheitin painamalla oli yhteinen voimainkoetus, kun taas enemmän nykyaikana, se on penkkipunnerrus, että säännöt lujuus-testausta nilkkaan. Esityskieli istuu tai seisoo, jossa kämmenet eteenpäin tai neutraali ote, lapa puristimet ovat tehokkaita olkapää-massa liikunta.
  Dumbbell Shrugs

  Shrugs kohde ylempi- trapezius lihaksia, jotka kulkevat hartiat perustaa oman kallo. Huolimatta takana kehon, kun hyvin kehittynyt, nämä lihakset ovat nähtävissä edestä. Hyvin kehittynyt ansoja kutsutaan usein ikeestä. Voit rakentaa suuria ansoja tarttumalla raskas käsipaino jokaisen käden ja hartioiden jopa korvia.
  Bulgarian Split Squat

  Bulgarian split kyykky voi olla eksoottinen kuulostava nimi, mutta se on kova ja jalkatila lisäävänä toimintana. Vaikka voit tehdä tämän harjoituksen avulla mitään muuta kuin kehon painon vastus, lisätä käsipainot ja sinulla on liikunta, joka toimii jokaista lihasta lantion ja reisien.
  Alternating Käsipaino kiharat

  kehittäminen isompi aseita on tavoite monien paino kouluttajia. Istuvan tai seisovan, curling harjoitukset kohdistaa hauis, jotka sijaitsevat edessä olkavarren. Kun se tulee rakentaa varren massa, käsipainot hauiskääntölaite on vaikea voittaa. Vuorottelemalla kädet, voit todella keskittyä yhteen joukko hauis kerrallaan, joka auttaa varmistamaan, että saat parhaat tulokset mahdollista tämän harjoituksen. Yritä käyttää selkää auttaa sinua swing käsipaino ylös vaikka, kuten tämä yksinkertaisesti vie painoa pois tavoite lihaksia.
  Dumbbell Romanian maastaveto

  käsipainot Romanian deadlifts tavoite lantion, takareisien ja alaselän ja välillisesti työtä yläselän ja käsivarret. Nämä ovat tärkeitä ja mahdollisesti suuria lihaksia, joten lisäämällä massa näillä alueilla edistää paljon teidän koko kehon koko ja vahvuus. Kun suoritat tämän harjoituksen, jotta pyöristys selkää, koska tämä voi aiheuttaa vammoja. Sen sijaan pitää polvet hieman koukussa ja sarana eteenpäin lantiolla pitäen lannerangan tiukasti kaareva ja abs jäykistetty.