| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • FAQ Leslie Sansone

  Yli kaksi tusinaa vuotta, Leslie Sansone on auttaa ihmisiä entistä fyysisesti aktiivisia kävelemällä. Hän kehitti Walk at Home-ohjelman ja tehnyt yli 40 kävely DVD ja videot. Sansone on myös kirjoittanut useita kunto-kirjoja ja omistaa oman kuntosalin Pennsylvaniassa. Hänen kunto-ohjelma on 180000000 dollaria liiketoimintaa. Miten Leslie Sansone kiinnostuvat Harjoitus?

  Leslie Sansone kiinnostui fitness 1980-luvun alussa, kun hän oli etsimässä löytää tapoja maksaa college. Serkkunsa pyysi häntä liittymään viikonlopun työpaja ryhmäliikunta ohjaajia. Sansone löysi hän rakasti liikkuvat musiikin ja pian tuli harjoituksen ohjaaja paikalliset seurakunnat.
  Miten hän sai aloittaminen Hänen DVD?

  Vaikka opetusta kävely luokka, Leslie Sansone kysyttiin opiskelija voisi videonauhan harjoitus. Haastattelussa Christianity Today, Sansone sanoi olevansa yllättynyt, kun kaikki oppilaat halusivat kopion video. Koska hänen koko luokka oli kiinnostunut workout video, Sansone ajattelin toiset liian. Hän otti yhteyttä videojakajien New Yorkissa ja allekirjoittanut sopimuksen tuottaa hänen kävely videoita. Hän julkaisi ensimmäisen videon 1980-luvun lopulla.
  Miksi hän keskity Kävely?

  Leslie Sansone pyrkinyt aktiivisesti kävelijöiden tulemaan hänen Gym tapa saada ne ulos kylmään. Hän lähetetty lentolehtisiä naapurustossa hänestä kävely aerobic, josta tuli niin suosittu, hän oli tarjota 40 kävely aerobic-tunteja viikossa. Haastattelussa Christianity.com, Sansone sanoi ihmiset olivat houkutelleet sana "kävellä", joka teki harjoituksen tunnu niin uhkaava.
  Missä on hänen Fitness expertised ollut esillä?

  Leslie Sansone on kuusi fitness sertifioinnit ja on järjestänyt terveyden ohjelmia julkisten koulujen ja painonlasku klinikoita. Hän on juossut kävelee American Cancer Society, lihasdystrofia Association, American Cancer Society ja multippeliskleroosi. Hänen mukaansa bio WalkAtHome.com, hän on antanut hänelle kunnon panos presidentin neuvoston Fyysinen kunto, PA kuvernöörin neuvosto, Painonvartijat, Jenny Craig ja Take Off Pounds järkevästi. Hän on myös osallistunut esimerkiksi lehtien "Terveys", "Naisen World", "ehkäisy" ja "naistenpäivä Magazine".
  Mitä hänestä henkilökohtaisen elämän?

  Leslie Sansone syntyi 14 helmikuu 1962, New Castle, Pennsylvania, jossa hän asuu edelleen. Sansone on naimisissa Joseph Bullano, ja pari on kaksi lasta, Marie Ellena ja Andrew. Sansone on myös poika Joseph.