| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten mennä Trail Running Backbone Trail, California

  Kalifornian Backbone Trail on oikeastaan ​​koostuu monia pienempiä polkuja, jotka kulkevat Santa Monica Mountains laitamilla Los Angeles. Olitpa haluavat mennä nopeasti nousun aikana ruokatunnilla tai eeppinen matka, joka voi kestää koko viikon, selkäranka Trail on yksi suosituimmista reiteistä Yhdysvalloissa. Asiat Tarvitset
  MAASTOJUOKSUKENGÄT TRAIL juoksuhousuissa
  Reppu
  Sunscreen
  Vesi
  Aurinkolasit
  Näytä lisää Ohjeet
  1 < p> Valmista varmistamalla, että sinulla on oikea vaihde matkaa. Maastojuoksussa kengät ja vaatteet on karu ja suunniteltu pitämään hien pois kehosta, ja ne pitäisi suojella sinua harjalla ja hyönteisiä. Sinun tulisi myös tehdä pieni reppu kuljettaa vettä, aurinkolasit, aurinkovoidetta ja välipala enää vaelluksia kautta Santa Monica Mountains.
  2

  Vieraile National Park Visitor Center Thousand Oaks, California, saada kartta Backbone Trail ja suunnitella aloituksen ja lopetuksen. Voit myös saada vinkkejä parhaista maastojuoksu päässä Park Rangers päällä. Kartat sisältävät tietoa kyseisestä polkuja, sijainti kylpyhuoneet ja mistä löytää juomaveden matkan varrella.
  3

  Käytä karttojen huomata joka osia Backbone Trail ovat avoinna vuori pyöräily ja koirat. Huomioi myös, mitkä osat polkuja sopivat paremmin retkeilyyn kuin maastojuoksussa. Tämä auttaa sinua valitsemaan polkua, joka tarjoaa parhaat mahdollisuudet trail juoksijoille.
  4

  Map pois polkua ennen kuin lähdet trail käynnissä Backbone Trail. Monet tarkastuspisteitä koko polku keskimääräinen tahansa 5-8 mailia, jossa koko maastojuoksussa lähes 70 kilometriä läpi Santa Monica Mountains Etelä-Kaliforniassa. Vaikka harvat ihmiset eivät yritä ajaa koko polku, se veisi paremmin osaa viikossa kokeneellekin trail juoksijoita.
  5

  Käy verkkosivuilla National Park Service lisätietoa noin Backbone Trail Kaliforniassa, kuten aukioloaikoja, kartat ja retkeily tietoa (ks. Resources alla).